google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Til Marie – Uden Relevans

12. aug. 2007

Til Marie

En trofast læser, eller måske snarere nysgerrig har holdt mig op på at jeg i min halvbrandert her den anden aften lovede et sjovt billede.

Nu er det jo sådan at det jeg synes er morsomt langt fra altid er hvad den almene offentlighed synes er grinagtigt, men jeg vover forsøget.

Forleden dag da Vandrer uden Klokke og jeg var ude at sejle rendte vi ind i den her fætter.

Den er bevæbnet med en 120 mm fuldautomatisk kanon, to torpedorør af 380 mm og seks Surface to Air-missiler ikke i sig selv slræmmende, men læg mærke til fronten af den!

Den har også hugtænder!!!

Oooh scary scary dont we look mean.Jeg sagde jo at det ikke var morsomt...

14 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

FULDstændigt urelateret, så sidder jeg lige og kommer i tanker om: Hallo!? Må man egentlig godt være SÅ meget på den grønne gren, at man BÅDE starter på nyt fedt job, og så STRAKS går på ferie!?
Hallo!? Er det ikke liiiiige lovlig provokerende..!?

Uden Relevans sagde ...

Ja det er sgu i orden :o).

Der mangler bare et sæt nymfomantvillinger og en syvcifret lottogevinst SÅ ville det være flabet.

Anonym sagde ...

Det er jo Sehested :)

Jeg ville nok kalde det "hajtænder", snarere end "hugtæander" - det er jo ikke en vampyr den skal ligne. Men tjek lige dens specifikationer - den ku' da vist være sjov nok til kanalrundfart ;-)

Uden Relevans sagde ...

Uffe din mililmeterdemokrat :o).

Tris G sagde ...

Men en haj hugugger vel også føden i sig...?

Uden Relevans sagde ...

Med Hugtænder nemlig :o)

Anonym sagde ...

Med over 12000 hestekræfter og en tophastighed på 74 km/t, ville jeg godt kunne leve med den åndsvage bemaling, hvadenten vi så skal kalde den hug- eller hajtænder :-) Og med OTO Melara'en på fordækket skulle man vel nok kunne komme igennem selv den værste trængsel af ferierende fritidssejlere i Sundet og kanalerne ;-)

Uden Relevans sagde ...

Hehehe ja Jeg er altså meget imponeret over at du kan lave blå links i dine kommentarer...beats me!

Anonym sagde ...

Morfar, det er bare noget vi nørder kan - jeg har da også tidliger eprøvet at forklare dig, hvordan du kan lave æ, ø og å, når du sidder ved en computer uden de taster ;-)

Neden under "Efterlad din kommentar"-boksen står "Du kan bruge nogle HTML-koder.....". Af gode grunde kan jeg ikke demonstrere det i tekst, for så bliver det bare et link i stedet...

Test
<a href="http://blog.andersen.nu/">blog.andersen.nu</a>

Anonym sagde ...

Jow, det lykkedes :-) Du skal bare skrive som ovenstående, men selvfølgelig med dit eget link og tekst, så får du de fine blå links.

Uden Relevans sagde ...

HypertextMarkupLanguage Uniform resource locators

åhhvad

Anonym sagde ...

Hæ hæ - du er klar til et job i Big Blue ;-)

Marie sagde ...

Tak Morfar...hehe skide sjovt, mand!

Uden Relevans sagde ...

Hehe Marie...

Send en kommentar