google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hov stop! politi!!! – Uden Relevans

16. aug. 2007

Hov stop! politi!!!

Idag da jeg var inde i byen kørte jeg forbi en lastbil. Ikke i sig selv en epokegørende ting eller noget jeg ville skrive om normalt, men nu har vi jo fået den her nye rygelov eller Ikke-rygelov og i den forbindelse er det jo blevet forbudt at ryge i firmabiler også.

Tænk jer i den her lastbil sad en mand i arbejdstøj og inhalerede en cigaret! han havde en passager med.

Jeg gik straks i Harrison Lada-mode og optog forfølgelsen, mens jeg febrilsk prøvede at få fat i ordensmagten, men ak og ve da lastbilen tog et orange lys med 60 kmt måtte jeg opgive.

Jeg har rapporteret hændelsen til politiet og givet signalement, så nu venter jeg på at skulle møde i retten så retfærdigheden sker fyldest.

7 kommentarer:

Benny sagde ...

Forbudt ar ryge i firmabiler...
Æhhhh...tar du pis på os eller hva???!

Uden Relevans sagde ...

Nej Benny Den er god nok!

Jeg så det i nyhederne i går?...

Maria sagde ...

Det er betryggende at vide, at der er mennesker derude som dig - Mr.
Sipowich in spe ! :-)

Uden Relevans sagde ...

Ja jeg er Judge Dredd og retfærdigheds gudinden i en og samme person.

Anonym sagde ...

Førerhuset i en lastvogn regnes for et én-mands-kontor og derfor kan rygning være tilladt. Ikke-rygere må, i følge den nye lov, underligt nok gerne tage frivilligt ophold i rygerum.

Du sku' tage hyre som hyrevognschauffør og ændre din blog til snakkerdutilmig.blogspot.com ;-)

Uden Relevans sagde ...

Uffe du er så vis :o)

Anonym sagde ...

Tak for anerkendelsen af mit intellekt, morfar - jeg har ventet mange år på den, omend jeg mere havde håbet på en æresdoktortitel ved MIT ;-)

Men det er nu nok mest fordi jeg er dum nok til selv at være (pibe)ryger, og har derfor fulgt lidt med i debatten, at jeg vidste ovennævnte :-(

Send en kommentar