google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar harcelerer over nutidens unge igen, eller noget – Uden Relevans

27. aug. 2007

Morfar harcelerer over nutidens unge igen, eller noget


Her på vores virksomhed har vi brug for en ny postpige, og inden LaQuack og andre kvindesagsforkæmpere går amokka og hidser sig op vil jeg lige bede dem om at læse internetweblogindlægget til ende først.
Postpige, ja en til at vande blomster, fylde kaffebønner i bøtter, sætte beskidt bestik i opvaskemaskinen, tømme opvaskemaskinen samt løbe på posthuset med post.
Første kandidat til denne fantastiske stilling, er så en knægt, han ankommer til jobsamtalen iført en tshirt med motivet til venstre.
Nemlig omslaget til LPén (det er noget med vinyl ligesom en CD indeholder den musik, den skal bare vendes undervejs og så lyder den meget bedre) "Fresh Fruit for Rotting Vegetables" med punkgruppen Dead Kennedys.
Billedet forestiller en række politibiler i flammer under optøjer i Los Angeles i startfirserne, det var noget med nogle sure negre der havde fået bank.
Nu vil jeg så ikke klandre knægten for at han ikke engang var et lystent glimt i sin faders øjne dengang Dead Kennedys havde været opløst i otte år.
Jeg synes tværtimod at det er testikler af stål at komme til jobsamtale iført en Dead Kennedys trøje og jeg ville have hyret ham på stedet.
Stærke kræfter forlangte en lynchning af HR-chefen da denne havde afvist en 19årig blondine, med barbiekrop og modelansigt som det meget levende blev beskrevet af en ivrig sælger iøvrigt med fuld illustration med håndfagter og tilhørende ulvehyl.
Idag har vi så fået en ny postpige, på 14 år uden kanonkuglebryster og uden Dead Kennedys t-shirt.
Verden er af lave!!!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Havde han haft Frankenchrist på T-shirten havde jobbet været hans. Coveret er for godt.


M.T.V. - Get Off the Air

Suzy Q sagde ...

Man fatter jo ikke den mængde af uretfærdigheder der overgår dig :D

Anonym sagde ...

HR-chefer burde generelt omskoles til post/kaffe/hente smøger-afdelingen.

Uden Relevans sagde ...

Patton: Rart at møde en anden kender af kvalitets musik.

Sussi Q: Aner jeg et stænk af ironi?

Milos: Jeg har endnu ikke mødt en HR-chef der ikke havde bæ istedet for hjerne, med en undtagelse.

Tech Data har en sød en hun burde klones.

Maria sagde ...

Får lige et flash back til min mundtlige examen i engelsk i 10'ende...kom iført en hjemmegjort t-shirt, hvor en sort mand hænger kvalt i et Shell skilt - herunder texten: "Burn Shell"...

Kom op i apartheid - og fik 13 !

Loved it !


Ååååhhhh - det var tider...sååååk...

Send en kommentar