google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Note to self #mange – Uden Relevans

26. aug. 2007

Note to self #mange

Når man står og brækker paneler ned er der ingen grund til at bruge en ny skruetrækker til 100 kroner, for den knækker bare.

Hvorfor brugte jeg bare ikke en af de gamle? DOH DOH DOH!!!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

visse ting har det med at skulle læres på den hårde måde...

(jeg taler vist nok af erfaring..... eller mangel på samme!) ;)

Anonym sagde ...

Har du tænkt på, at du faktisk har opbygget dette pædagogiske indlæg som et spørgsmål i hedengange Jeopardy.

Kategorien er vel: Værktøjsdestruktion (100 kr.)

Morfar, nu stormester!

Anonym sagde ...

Erfaring er den ballast der gør en i stand til at genkende sine fejltagelser næste gang man gør dem.

Anonym sagde ...

Nu er jeg ikke just ekspert i overlagt destruktion, men ville der ikke være andre former for værktøj der ville være mere velvalgt til opgaven? En universalnøgle også kendt under navnet koben, for eksempel?

Uden Relevans sagde ...

Kratbørge: Jow, når man står med kobenet i den ene hånd og skal sætte noget i klemme for at holde revnen åben så skal man også bruge en (gammel) skruetrækker.

Uffe: din visdom er uendelig :o)

Gaffel: Bleh!

Spunky: Også du min søn Brut..eh Spunky.

Anonym sagde ...

Man skal heller ikke bruge en hammer med den der spidse ting i den ene ende til at holde revnen åben med.. for den kan faktisk knække et ellers solidt skaft og slynge sig igennem lokalet..

Jeg kan til gengæld heller ikke anbefale at bruge en almindelig god skruetrækker til at rense ukrudt op mellem fliser på en terasse.. jern er nok hårdt, men efter en ca. 20 kvm, så er sådan en stjerneskruetrækker kun til rund-hullede skruer..

Anonym sagde ...

Shit.. okay, nu skete det igen, det med at jeg får formuleret tingene på den lidt forkerte måde, fordi jeg ikke tænker mig om.. eller fordi jeg bagefter får tænkt mig for meget om.. Det første afsnit jeg skrev herover.. der menes en værktøjshammer med træskaft og der henvises til almindeligt håndværkerarbejde.. Jeg skal nok prøve at tale pænt en anden gang..

Prøver lige igen.. Nej, rigtigt Flemming Leth, man skal bruge gammelt værktøj til nedbrydningsarbejde.. og sikkerhedsudstyr!

Uden Relevans sagde ...

yep fyrbærkeribriller.

Uden Relevans sagde ...

Eller fyrværkeribriller....

Send en kommentar