google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar møder en panter – Uden Relevans

17. aug. 2007

Morfar møder en panter

Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen! Eller måske har jeg ikke sagt det før i så fald siger jeg det nu! så skal du også høre efter denne gang.
Tjøwenharwn er en jungle! Overalt lurer der farer og udfordringer! man kan ikke gå mere end to meter uden at sætte livet på spil, på enhver kvadratmeter af hovedstaden lurer sataniske, dødsforagtende, selvdestruktive Grønne Bude, busjonglører med alkoholpromiler højere end Jan Gintberg og ikke mindst vilde dyr!
"Nåeh Morfar har du kigget lidt for dybt i vadsækken med hjemmebrændt Sliebowitz igen?" fremturer du lettere fortørnet over at du ikke lever et liv på kanten af døden som os Hovedstadsbeboere.
Nixen bixen Karen Blixen! Beviserne er her! For et par uger siden da jeg var på fourageringstogt til den lokale fødevarepusher mødte jeg en panter!!! Heldigvis fik jeg taget et billede af den inden jeg løb som Louise Skrevert uden trusser i Vollsmose.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jamen hillemænd...hvad er det dog for en syg lille kat du der har taget billede af? Den minder umiskendeligt om det sølle kræ, der aften efter aften vælger at vræle sin frustration over sit usle katteliv ud direkte foran mit soveværelsesvindue...Grrr...

Uden Relevans sagde ...

Hehehe

Du må sørge for at den får en mage så den ikke piver :o)

Anonym sagde ...

Har forsøgt at spænde et lille skilt med ordlyden "forhutlet pelskræ søger mage - art underordnet, min sidste kærlighed var en hamster" om halsen på kræet, men det flygter hver gang jeg nærmer mig (måske er det mine allergiske nys og deraf følgende pudsige spjæt der advarer det...)

Uden Relevans sagde ...

Har du ikke en gummistøvle du kan kaste efter dyret?

Det virker i tegnefilm.

Steen AA sagde ...

"Louise Skrevert" - KMSPLAG (klasker mig selv på lårene af grin).

Send en kommentar