google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Sååånja!!! – Uden Relevans

19. feb. 2006

Sååånja!!!Jeg er syg, ja faktisk som alle andre mænd er jeg døende når jeg er syg, så jeg er døende...Det er så galt fat at jeg slet ikke har kunnet glæde mig over vores Superfantastiske cupsejr over ærkerivalerne Scum fra Manchester. Målet scoret af vores fyrtårnsangriber Peter Crouch, kan du finde ham her på billedet?

Det er første gang i 85 år at vi vinder over de ba´stards i FA cuppen, og jeg var for syg til at gå ud og drikke mig bankelam og fejre.

Jeg har tjøft (som man siger på Bornholm) min mobilos og H. M. Ulla har pakket sin søndagsberlinger woho! Jeg er faktisk glad for den og som en lille kuriositet kan det nævnes at kameraet i den har dobbelt kapacitet af mit eget erfarne digitalkamera!.

Idag skal jeg så bare stene Ol hele dagen, have ondt af mig selv og søbe camillete og putte under dynen på sofaen.

8 kommentarer:

AD sagde ...

Ja, jeg siger bare velkommen i klubben!

Snøft!!

Uden Relevans sagde ...

God bedring :)

Suzy Q sagde ...

hvaffornen mobil er'ed?

Uden Relevans sagde ...

nokia 6280 Nu med "Liverpool tema" den er ret fed, men synes den er ved at gå død for strøm allerede.??

Jegmig sagde ...

Jeg sagde jo at du ikke skulle købe noget i Merlin, for pokker da. Nå, men så kan du lære det, kan du. Som straf får du ingen endefuld. ;o)

Lommen sagde ...

@Morfar: Nå, er du syg. Hm... Kan jeg ringe (på den nye mobil), når jeg har fundet ud af, om jeg gider ønske god bedring og ynke dig? Nu ved jeg jo, at jeg ikke skal tage det personligt, hvis ikke opkaldet går igennem...

@Ulla: Haha, manglende endefuld som straf. Sofistikeret dér, Ulla! ;-)

Uden Relevans sagde ...

du er meget velkommen til at smide en god bedring hilsen på min MSN eller en tilsvining :D

Lommen sagde ...

Tilsvining?? Nej, Morfar da! Det starter med 's' og ender på '-asme' og (hint-hint) har da aldrig haft noget med *spytter foragteligt ordet ud* "tilsvining" at gøre. Tsk. :-)
For resten: Så syg er man vist ikke, når man stadig kan blogge...

Tilføj en kommentar