google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Blogland vokser! – Uden Relevans

7. feb. 2006

Blogland vokser!

Når jeg sidder og kigger ned over Blogbot ser jeg stadig flere og flere nye blogs, Det lader til at de seneste par måneders exponering i diverse dameblade har givet folk inspiration til at åbne nye blogs. Måske har vi andre også været med til det hvis vi ved et uheld er kommet til at skrive noget interessant eller morsomt.

Hvad folk måske ikke indser er at når man skriver noget i en blog, så står det der om ikke for altid så ihvertfald et godt stykke tid. Ens RSS-feed bliver logget og gemt og kan findes frem til senere brug.

Derfor er det vigtigt at man husker på at selv om posten er skrevet og glemt på ti minutter så lever den videre og kan få konsekvenser for en senere. Bare lige et godt råd folkens.

Som Homer Simpson siger : "the internet eh? is that thing stil around?"

8 kommentarer:

no name ive quit sagde ...

Betyder det at du har set nogle bommerter? Så er det altså HIT med nogle links makker ;-)
/den onde

Anonym sagde ...

du er viis, Moffar. Jeg kravler tilbage i anonymiteten, så jeg kan blive ved med at skrive uheldige ting - og glem at du har set mig ;-)

Lene sagde ...

Men altså Moffe, hvilke dameblade er det liiiige der er tale om???

;-)

Grith sagde ...

Ikke overraskende har blogland altså hele tiden vokset:-) Så uanset hvornår man kommer til som ny blogger vil man føle at der kommer nye til, efterhånden har man set mange generationer af bloggere, alle med nye stilarter og tematikker, det bliver da spændende at se hvad det næste bliver, nu her efter dating/sex-bloggeriet....:-)
Men du har helt ret, man bør huske at det gemmes forevigt:-)

Stella Dallas sagde ...

Bleh... Big Brother is watching U!

Anonym sagde ...

"Det var ikke mig som skrev det - min konto blev hacket, og en ondsindet person udgav sig for at være mig... jeg har aldrig sagt det!"

Yup... det er den undskyldning jeg vil bruge, hvis jeg en dag bliver hængt op på noget! ;-)

Uden Relevans sagde ...

jeg tænker specielt på en "dating-blogger" som du kalder dem Grith, der blev spottet af en af sine dates, og derfor denne viiise advarsel :D

Selv lavede jeg jo den samme fejl da jeg svinede mit firma i en post.

Lommen sagde ...

Taget til efterretning, Morfar :-) Min blog er ganske ny...

Tilføj en kommentar