google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jake Gyldekaal gå hjem! – Uden Relevans

11. feb. 2006

Jake Gyldekaal gå hjem!
Morfar er gået hen og blevet rigtig rigtig træt af sin mobil-telefon. Det er en LG model Lort, med kun de mest basale funktioner og selv de virker efterhånden ikke mere, sådan noget som at lave seamless handover, (skifte net) der står den af. Indimellem lægger den på midt i et opkald hvilket har ført til et par misforståelser allerede.
Nogengange føler den at jeg ikke har SMS-beskeder nok, så den kopierer dem allesammen så de ligger der to gange. Ordbogen er et kapitel for sig, hvis man nu lærer den et ord som glatnakke, så glemmer den det i løbet af en ti dages tid, og så må man starte forfra med at lære den ord igen.
Kort sagt Jeg skal have ny mobilos, og var kinda sortof faldet for en Nokia 6280, så jeg dribler ned i en butik for at investere, og det er så her det begynder at blive mærkeligt. For det første var der ingen kø, ret bizart når man tænker på hvor længe man normalt får lov at stå der og blomstre med sit lille fedtede nummer hårdt knuet i sine små våde barnefingre.For det andet: Expedienten var venlig! RET venlig endda faktisk begyndte vedkommende at flirte med mig, hvilket jeg under normale omstændigheder ikke ville have haft noget imod, MEN det her er en mand! en ung knejt på en 21 år, der melder jeg godt nok pas. Så efter at han havde konstateret at jeg ikke havde BIlled-id med, flygtede jeg ud af butikken under påskud om at jeg skulle "lige hjem og hente det". Mon ikke han stadig står og skuer længselsfudt mod døren og afventer min tilbagekomst?
Jeg må prøve en anden butik på onsdag!

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Køb den på nettet, Morfar. Så undgår du bøssoide mandslinger der gramser på dine små fedtede barnefingre.*G*

PS: tak for sjat! Det hjalp:-)

Anonym sagde ...

Hey, nu synes jeg ikke du skal udelukke nogle muligheder bare pga. deres race, køn eller religion - og du plejede da ikke at have noget problem med de ganske unge?
(Skal jeg lukke røven nu, hvis jeg stadig gerne vil have nallerne i en digital udgave af Eddie?)

Anonym sagde ...

Åååh Morfar - du er sq da også så snævertsynet og traditionel. At prøve noget nyt, og afprøve egne grænser skulle efter sigende være lærerigt! Kom glad - tilbage til butikken og ung knøs med dig! ;-)

Uden Relevans sagde ...

Jeps Q det burde du :D

Heidi: eh... Ramada I dont think so

Tilføj en kommentar