google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Boudieu på krydstogt – Uden Relevans

4. jul. 2011

Boudieu på krydstogt


Den afdøde franske sociolog Pierre Bourdieu ville VIRKELIG have elsket at være på krydstogt. Ser du vor frøspisende ven havde en tendens til at kigge på andre mennesker og sætte dem i små kasser, generalisere over dem og sortere efter forskellige kriterier.

Dette gjorde han dog kun med franskmænd. I sit mesterværk La Distinction dissekerer Bourdieu det franske samfund på kryds og tværs.

Hvorfor denne lange smartassindledning? Jo ser du, jeg har i lighed med Onkel Pierre analyseret nogle af de folkefærd jeg er på krydstogt med. Resultatet følger her.

Amerikanere: De VED at de er alle andre overlegne, så ingen grund til at flytte sig for andre, holde elevatordøren eller på nogen måde vise hjælpsomhed. Kendetegn: Altid i buffeten med en hjemmegjort burger og en ekstra tallerken med Freedom Fries med ekstra salt på.

Italienere: De taler…alle sammen meget og højt ikke nødvendigvis med hinanden, men sådan bare generelt ud i luften. Italienere smiler aldrig. Kendetegn: Badesandaler, sjaler og anstrengt mine.

Englændere: Al tale foregår i råb. Gerne med cockneyaccent. Englænderens foretrukne habitat er poolen, hvor de lufter deres hvide/knaldrøde kroppe, altid med solbriller på. Kendetegn: En spand med Heineken, blege kroppe, grimme tænder og altid iført solbriller også under vand når de er i poolen.

Danskeren: Strithåret og arrogant, ligger/går med sine spejleffekt Burberrysolbriller og sviner alle andre folkefærd til i bredfyldt mål. Kendetegn: Iphone, med hvilken danskeren desperat prøver at fange bare en streg gratis Wifi.

Det var så det, jeg håber i kunne bruge det til noget. Hvis der er noget i vil vide om krydstogter så bare spørg, jeg har lidt sattelitinternettet tilbage, jeg kan læse med fra.

PS er 350 $ egentlig for meget for at få lagt sine egne fotos ned på en CDrom?

7 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Tyskere?
Indere?
Kinesere?
Grønlændere?

Og øv jeg hører ikke under danskeren... Så du må opfinde en Onkel undercover pige in spe! :)

Onkel Anne sagde ...

Og UPS PB var altså en af mine favoritter igennem pædagogstudiet og på Uni.

fasterfis sagde ...

Jeg var skisme da nød til at grine op til flere gange! Nu har jeg lyst til at tillægge mig en cockney dialekt. men fare for at komme til at lyde mere som en Cockney Reject...

Og du beskriver så pænt hvorfor jeg ikke skal have net i min fon. Jeg ville blive the spitting image(gerne sagt med før omtalte cockney lyd) af dig med din ifon!

Lyder som en god tur der! :D

Det Forkromede Overblik sagde ...

God sejllads Morfar. Du får lige et klik og et kip med flaget herfra! Hvornår er du i kongeriget igen, jeg har jo barslet med tanken om en køkkengrandopening?

Anonym sagde ...

Midt juli er jeg tilbage :)

Lupo sagde ...

Gode kasser, dér morfar :D
Jeg genkender især italienerne og englænderne ;)
'wink'
Fortæl om krydstogt? Du skal fortælle hvor det er du sejler rundt, da ! Måske det er i en af mine sejlrender (kølvande)?

Anonym sagde ...

Mariner o the seas afgang 28 juni :) find den sæl Lupo:)

Send en kommentar