google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Titte til hinanden – Uden Relevans

29. jul. 2011

Titte til hinanden

En tur i Rødovrecenteret føles som at tage til en anden planet.

Ikke at jeg har været på andre planeter (undtagen den ene gang på Musiklejrskolen hvor...). Du ved hvad jeg taler om. I stil med Flyvergrillen på Amager, så er det som at træde ind i en helt anden virkelighed.

Jeg fik helt lyst til at kigge ud igen for at se om verden stadig var der i samme tilstand som for lidt siden, på samme måde man leger tittebøh med en baby .


Det første jeg lagde mine øjne på var en 145 kilos dame i gennemsigtigt tøj og grønne badesandaler, heldigvis var der undertøj et sted derinde, jeg kunne ane skygger af sort i mellem lagene. Naturligvis spiste damen ikke bare en, men to is, (hun holdt nok bare den anden for en ven).

Tyve meter længere inde i det famøse center, møder jeg så de første tofarvede.

Randers, Herning og Rødovre har de tre største populationer af piger med tofarvet hår. (Det ved alle). Komplet med den gule farve man får af spraysol.

Jeg når lige at tænke, "Nu ser jeg nok en hephopper med tatoveringer". Da jeg kom forbi en overskrevet ung mand i wifebeater, med bukser så saggede at han næsten faldt i dem. Alle mine fordomme om Rødovre opfyldt på mindre end tre minutter Thank you Rødovrecenteret.

Jeg synes VIRKELIG at i skulle tage i Svineriet som Dines skriver, tag dog først i RC for at få et billigt grin.

9 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Jeg formoder, at alle du mødte var danske statsborgere som du selv, hvilket med al tydelighed beviser, at nationalitet ikke kan bruges som udgangspunkt for fællesskab.

Uden Relevans sagde ...

Nationalitet er jo fint nok. Men Rødovre...Rødovre altså!

Vi kan jo også blive FOR nationale.

Anonym sagde ...

Jeg må være oldgammel, for jeg forstå stadig ikke hvad det er så skidesmart at rende rundt og ligne en der har lagt en overordentlig stor og tung dej i buksen og lader den ligge der og dingle et eller andet sted mellem ankler og lår.

på den anden side.. der er så meget jeg ikke forstår, måske det her bare er en af de ting, der ikke skal forstås?

Bethany sagde ...

TSK!

MyEvilTwinSister sagde ...

Sommerudsalg kombineret med gratis underholdning - jeg MÅ i RC lige med det samme!!!

LOL

Alle taler om vejret... Ikke jeg sagde ...

Jeg oplever at center kulturen er mere udbredt end blot til RC, - og til tider mere underholdende end et nyt amerikansk forsøg på at genoplive endnu en popcorns udmagrende sommer hit af en film spækket med darlings, der MÅ føre til en blockbuster succes, - med andre ord: bænken i centret indtager jeg gerne i forsøg på at blive oplivet. Jeg drikker naturligvis en dobbelt latte lavet på minimælk, og føler mig lidt bedre end dem jeg glor på.

fasterfis sagde ...

To farvet hår er altså herre hot. Jeg siger det bare. Især mig. Men det er måske fordi jeg ikke er orange i huden.

Hvad skulle du i RC og hvilken type mon du var derinde!?

Uden Relevans sagde ...

FF: Jeg er ham den småfede lumre gut med netundertrøjen, tishullet åbent i arbejdsbukserne, samt en halvliters elefantøl, der sidder på bænken og kommenterer de forbipasserende damer lidt for højt.

MyEvilTwinSister sagde ...

Så ved jeg godt, hvem du er! Hold op med at kommentere på mine bryster hver gang jeg går forbi!

Min bagdel fortjener vel også lidt opmærksomhed ;-)

Send en kommentar