google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); En hurtig opdatering inden turen går videre – Uden Relevans

27. jun. 2011

En hurtig opdatering inden turen går videre

 Allerførst en hilsen til Ibs og hendes afdøde sølvfisk Dude. Han var også fotomodel!
 Dernæst en kommentar til Street art i Berlin. Det er næsten som om at der er alt for meget af det! Den ene dag ser man noget og man tænker, den må jeg lige fotografere i morgen. Dagen efter er den så overklistret med nyt street art. Den her sticker var noget af det fedeste jeg så.
 Ved Strasse des 17. Junis er der et kæmpe russermonument der mindes de døde russiske (og kun russiske) soldater der faldt i slaget om Berlin. Den sidste på monumentet faldt den 3. maj 1945. Trist at få hele krigen med og så dø fem dage før det hele slutter.
Som man kan se af denne søjle ved MuseumsInsel ja så blev der kæmpet hårdt, blandt andet af danske waffen SS soldater fra resterne af Frikorps Danmark nu i Division Nordland. Jeg synes faktisk det er meget fedt at de lader disse søjler være, så man får et indtryk af hvor vildt det var dengang.

Hvorfor al den snak om død? Jo ser i en af mine venner er netop død af kræft. Bam! 24 år og så farvel med dig.

Det er trist med trist på at tænke på at vi har spillet det sidste spil bordfodbold, drukket den sidste øl sammen og grinet sammen for sidste gang.

Husk at elske jeres næste, imens de kan sætte pris på det!

7 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Åh jeg hader den sygdom! Det gør mig ondt på dine, jeres og hans kæres vegne.

fasterfis sagde ...

gosh. det er jeg satme ked af at høre. Håber du er ok, og et lille bitte hurra for moderne medier så du har kunnet få det at vide med det samme, og ikke skulle vente til du kom hjem.
Bam, jeg er godt nok ikke vild med at folk dør så unge. Lyder som om du heldigvis har gode minder om ham.

amarOrama sagde ...

Fåk, hvor uretfærdigt!

Det Forkromede Overblik sagde ...

Sikke noget med din buddy! Trist...

Jeg har bonusinfo om din sølvfisk... Ved du hvad de lever af? Stivelse! Ryg-lim fra bøger og tapetklister.

Nursen sagde ...

Det gør mig ondt.

Ibs sagde ...

Åh, det er så hårdt! Jeg kondolerer. Og du ved, jeg ved, det er en grimmer omgang. Det er bare det allerværste. Lortespassersygdom.
All the best!

Head and heels sagde ...

Tanker herfra!

Send en kommentar