google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Facebook fusker dig igen igen igen igen – Uden Relevans

11. jun. 2011

Facebook fusker dig igen igen igen igen

Hvis du godt kan lide at have kontrol over hvem der tagger dig på billeder (Hmm tagger, godt dansk ord) på Facebook, så skal du ind og rode med dine privacy indstillinger (ja igen igen igen).

Ser du Facebook har af bagdøren uden at fortælle det til nogen indført "Face recognition tagging". Det betyder at du automatisk bliver genkendt i billeder andre har taget, folk kan så tagge dig en enkelt gang, hvorefter Facebook så automatisk tagger resten af billedsættet du er i.

Skidesmart ikk? Hvis du nu imod Facebooks forventning vil slå dette fra, ja så skal du ind i Konto, Privatindstillinger, Deling på Facebook (nu er du bange men vi skal LÆNGERE IND!) Tilpas indstillinger, "Foreslå billeder af mig til venner" og så tryk på rediger og vælg Deaktiver.

Skidenemt ikk?

You suck Facebook.

10 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Takker(tagger) for guided tour til nu deaktiveret indstilling

Uden Relevans sagde ...

Selv tak!

Trix sagde ...

Done. Taksaleha'.

Anonym sagde ...

Tak for't Morfar.

Kh
Lene K

Kristine Sejr sagde ...

Altså det sparer jo tid, så jeg kan ikke noget big fuss, heller ikke selv om det kan gå gruelig galt fordi den siger at en person er en helt anden person, men det er nu kun sjovt.

Uden Relevans sagde ...

Ja det kan spare tid, men vi er nogle der ikke synes at det er fedt at potentielle arbejdsgivere kan se billeder hvor vi er eklatant berusede eller på andre måde ude af det diskursfællesskab arbejdsgivere anser som ønskværdig optræden. :)

Stop det dog sagde ...

Bliver man ikke notificeret om at den har 'genkendt' en? Ligesom hvis nogen har tagget en?

Uden Relevans sagde ...

Så vidt jeg ved får du mail om at du er blevet tagget, hvis du har sat FB til at maile om det. Men mange slår de notifications fra når de får mange venner.

Stop det dog sagde ...

Men man får vel altid sådan et lille rødt tal oppe på jordkloden? Tænker bare at det måske ikke er så meget anderledes end hvis venner tagger én? What do I know... Jeg står ved samtlige af mine branderter (og har alle mine professionelle kontakter på en super restricted liste... muhahaha)

Anonym sagde ...

De er nogle værre banditter, de der Facebook-udviklere!

Loving the blog, i øvrigt :)

Send en kommentar