google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Det sidste nye! – Uden Relevans

27. apr. 2011

Det sidste nye!

Det her må være min kommentar til Dansk Fjolsepartis seneste forslag om at bruge et trecifret millionbeløb på at genoptage grænsekontrollen.

Ud over dets himmelråbende racisme og mangel på realitetssans, må jeg igen konstatere at DF har det med at sammensætte tingene på nye måder i en hidtil uset grad.

"I må gerne pille ved efterlønnen, hvis vi lukker grænserne"

Problemet er at med de stadigt mindre årgange vil der komme en mangel på kvalificeret arbejdskraft, vi ser allerede i dag, hvordan indvandrere kører busser, laver pizzaer, gør rent osv hvor ville samfundet være uden disse hverdagens helte, der "tager en for holdet" ved at arbejde i lavprestigejobs.

Det er jo ikke som om de tager jobbene fra danskerne, vi gider bare ikke de jobs.

Det er så trist at nogle få racister skal være med til at bestemme disse ting, der kun er med til at give Danmark et dårligt ry i udlandet.

4 kommentarer:

Kristine Sejr sagde ...

Ja, det hørte jeg godt i radioavisen, hvad fanden sker der lige for racisterne i DF. Selv om jeg synes det ville være ret nostalgisk med grænsekontrol igen, så vil jeg sgu ikke bruge et trecifret million beløb på det.

Uffe R. B. Andersen sagde ...

I hvilken retning skal trafikken så kontrolleres? Man kan jo godt forestille sig, at det bliver et større problem med uønsket udvandring, end med uønsket indvandring....

Uden Relevans sagde ...

Det ender med at vi bor i ghettoer i Spanien.

Og hvem skal tørre røv på alle DFs vælgere, hvis ingen må komme ind?

Det Forkromede Overblik sagde ...

Jeg synes grænsekontrol er for lidt. Hvad med en mur af beton? Tværs over jylland, og tamme hajer i de sydlige farvande? Og hvad med lastbiltransporten? Skal det ikke fremover køres over i trillebør, så vi bedre kan tjekke læsset...

Ironi kan være anvendt!

Send en kommentar