google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Fra mine gemmer – Uden Relevans

11. aug. 2010

Fra mine gemmer

Jeg ved at jeg ikke er den eneste, der laver den her finte.


Skriver et indlæg, lader være med at trykke på "udgiv" så det ligger som kladde i evigheder, til egen læsning og fornøjelse, well et sådan indlæg har jeg lige fundet frem til dig.

Enjoy!

Hvad betyder mit navn?

Har du nogensinde -ikke set København fra en dc10 - men tænkt over hvad dit navn betyder? Man kan få de der sten hvor der står for eksempel "Peter betyder klippe" det er dog ikke i den boldgade jeg er, jeg tænker hvad betyder dit navn for din karriere for eksempel?

Engang på Bakken bildte mine homies en tøs ind at jeg var barnebarn af Mærsk, derfor var jeg enormt rig, jeg skyndte at kalde mig selv for Alex Mærsk resten af den aften, det kostede nogle omgange, men det gav sex!

Havde jeg fået fsse hvis jeg havde heddet Alex Madsen den aften? Det tror jeg nok ikke!


Mange af mine venner har skiftet navn eller udeladt "Poulsen" eller Andersen fordi de mener at det er nemmere at huske deres navne uden et "sennavn" til sidst. Mange fodboldspillere gør det også.
William Kvist Jørgensen fra FCK, Henrik Schnedler Petersen fra Vejle, Peter Boleslaw Schmeichel osv osv.

Hvad betyder dit navn for dig?

5 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

En del, men det holder jeg for mig selv...

Den der med Alex Mærsk skal du ikke prøve med i Israel, så kan du blive hængt op på voldtægt (sikkert især hvis du også er araber).

Etstykkemedlis sagde ...

Mit navn? Det er bare et postulat som er sat på det menneske jeg er. Det er min varedeklaration hvis man kan sige det sådan.. og så hedder jeg jo hverken Camilla eller Marie, så det er også på en eller anden måde sådan jeg (også) skiller mig ud :)

Anonym sagde ...

Jeg har masser af navne (er født dengang begge familier skulle tilgodeses) og mit sidste er et sen-navn og jeg vil IKKE af med det! Jeg har nogle mellemnavne som sagtens kunne gå for at være lidt "smarte" men jeg bruger dem ikke. Og det er nok mest fordi jeg er så træt af at det ikke er smart med et sen-navn og man gerne vil lyde mere ekstravagant end man egentlig er. Åh for en flok wannabees.
Lise

Ida sagde ...

Mere end end jeg engang troede... Jeg har faktisk haft nogle stykker (efternavne forstås). Første gang jeg skiftede navn, var da min mor fik ny mand (det var dengang det var moderne at den nye mand adopterede den fraskilte kvindes børn). Anden gang var da jeg blev gift med mine børns far, da smed jeg mit "nye" pigenavn væk. Da jeg nogle år senere blev skilt fra manden, tog jeg mit pigenavn (det "nye") som mellemnavn og brugte det i en periode som efternavn, dog uden at slette mit tilgiftede navn. Da jeg senere blev gift igen ville jeg ikke have hans navn, og slettede heller ikke mit giftenavn for det hedder mine børn jo til efternavn... Nu er jeg skilt igen. Men har jo kæreste og hvem ved... på den anden side så har jeg et job, hvor navnet på sin vis betyder en del, så mon ikke bare jeg bliver ved med at hedde det jeg nu engang hedder...

Anonym sagde ...

Mit navn er vigtigt. Hvorfor er nok fordi der ikke er mange med det navn, derfor er jeg nem genkendelig. Måske også nogen gange for nem. Indimellem ville jeg ønske jeg kunne gemme mig i mængden, men det er ikke muligt. Har lært at leve med at jeg er genkendelig, og derfor stå ved alle mine handlinger.

Send en kommentar