google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Danmarks bedste mandeblog med testosteron – Uden Relevans

5. aug. 2010

Danmarks bedste mandeblog med testosteron

Som McEinar sang "Jeg ved der er en nummer to men der er for langt derned". 

Det er jo et ansvar at bære fanen alene, ja eller stort set alene for jeg har vel Danmarks bedste mandeblog med testosteron, som en af de få der skriver på regelmæssig basis, skriver om andet end hus og have, ikke at der er noget i vejen med andre mandlige bloggere.

De andre mandebloggere er fine på hver deres måde. Selv kan jeg godt mærke at jeg har dæmpet mig med årene, fra de vilde udskejelser jeg beskrev da bloggen var ny(ere) til i dag, alligevel synes jeg at, der her leveres en kant og et bid man ikke finder ret mange steder.


Jeg ved bare ikke hvorfor det at internetweblogge er en ting der mest dyrkes af kvinder? Har i en forklaring?

14 kommentarer:

fasterfis sagde ...

næh ikke rigtigt, kun at jeg tænker at mange kvinder eeeelsker at vise deres hus og hjem frem, og den slags blogge er jo nok dem der er flest af (jeg er ikke selv hellig her.. jeg er jo pjattet med det)
Nå, men mit indtryk er at kvindfolk altid har været mere tiltrukket af det der dagbogs fænomen end mænd, det er vel det samme med blogning, er det ikke?
Men jeg synes bestemt også der mangler flere mandeblogge der ude. Eller er de derude?
Måske synes jeg at de fleste mænd er sjovere end damerne. Også irl.
Og ja tak til mere kant!


Ps. pludselig gad jeg godt have læst med på din blog fra start. Jeg hader når gode ting går min næse forbi!
P.p.s. du er havnet på min blågråll. ved ikke hvordan det skete. (Jo jeg gør)

Husmoder sagde ...

Fordi vi ikke kan lide bare at holde mund. Skal HELE tiden snakke og har en mening om alt... (kæft jeg er klog mand!)

spunky sagde ...

det som husmoder sagde! ;-)

Julie_a sagde ...

Jeg tror, kvinder er meget glade for at dele. Og så er bloggeri jo en ret social ting, og det er også noget kvinder ofte kan lide mere end mænd.

Og joh, måske har du dæmpet dig. Men ikke så meget. Og jeg HAR læst med fra starten :-)

Det Forkromede Overblik sagde ...

Dude - Jeg holder meget af dit daglige indspark... Har ikke læst med fra starten, så jeg kan ikke rigtig vurdere om du er ved at blive rundere? Men selvom du tager til ishockey VM i köln, drikker bajere med gutterne og var det ikke også dig med sex med finsk råbekor? så er du også den kantede type der tager et bedle af en klat spraymaling på noget beton i en tysk by og skriver om kunst... arhg for en testosteronbombe der blev smidt efter Berlin?

Tror på det der dagbogsfis er noget damenoget og at nettet har hooked dem med bloggosfæren?

Selv skriver jeg bl.a. om parforhold, børn, husbyg og have... Hvis det gør en mindre testosset i dine øjne, så må du lige prøve at svinge køretøjet forbi Horsens og prøve min nye slagboremaskine... Så kan du få en kold bajer i haven før vi drøner på stadion og ser de lokale tosser få smæk af FCK!

Leoparddrengen sagde ...

Jaja, det er godt med dig, Moffe. Skal vi ikke bare sige du repræsentere den råbende, bøvsende & plathumoristiske side af manden, og jeg repræsenterer den sofistikerede, vidende, formidlende, smukke, sexede og nørdede mand?

Det der med at kvinder blogger mest, er vel - som andre også har nævnt - noget med at de har en mere udpræget trang til at formulere sig socialt.

Hvilket så minder mig om et af mine tidligste indlæg, fra før jeg havde læsere, og stadig undrede mig over hvad det var jeg var begyndt på.

M sagde ...

Jeg har just tænkt på det samme, da en mand, som ikke var dig, Leoparddreng eller DFO havde kommenteret et af mine indlæg...indtil da troede jeg faktisk kun at der fandtes jer tre prægtige mandlige bloggere i dette univers;o)
Og som alle de andre si'r, så tror jeg også det er en kvindeting pga dagbogstrangen og det sociale liv en sådan blog fører med sig...

Morfar sagde ...

Det var mest for at provokere til noget debat at jeg skrev sådan, ja og så fordi jeg så at nogen efterlyste mandeblogs.

Leoparddrengen sagde ...

Gud, provokerede du? Det var slet ikke gået op for mig!

;)

Etstykkemedlis sagde ...

Nej nej Morfar lægger altid rigtig godt skjul på sine provokationer;)

Og jeg har ik rigtig så meget at tilføje, er ret så enig i hvad resten har skrevet..

Anna sagde ...

er du en mand? pis..!

Zette sagde ...

Ved jeg er sent på den, men det har altså aldrig været MCEiner - det er fra Østkysthustlers, sunget af Jazzy... Der er for langt ned til himlen,når jeg sætter mit mål, den ene mands loft er den anden mands gulv... osv.

Uden Relevans sagde ...

Zette du har ret, shame on me for ikke at kunne min ØH.

Anonym sagde ...

With all due respect, men her synes jeg du glemmer nogen...

Mandlige bloggere (af høj kvalitet, forstås) er helt klart en mangelvare, men der findes altså mænner derude der har sproglig præcision og elegance, uovertrufne formuleringsevner, samt bidende sarkasme og en provokerende og yderst intelligent form for humor - men det er selvfølgelig blot de kvaliteter jeg sætter pris på ved en blog, det kan jo være helt andre aspekter der gør dig hård.

Og nej, dette er ikke en reference til mig selv, men til http://thominous.blogspot.com/ som faktisk er den eneste mandlige blog jeg læser fast.

Havde jeg refereret til mig selv, havde jeg blot skrevet: "Kvalitet frem for kvantitet".

Send en kommentar