google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Foerste dag på studiet - en mærkelig fisk – Uden Relevans

28. aug. 2010

Foerste dag på studiet - en mærkelig fisk

Da min mor jo afgik ved en ret dramatisk død for snart tre år siden, var der jo ingen til at følge mig i skole i går, det føltes ellers ret meget som dengang jeg startede i første klasse på Sønderkærskolen i Hvidovre i 1954. måske bortset fra at jeg var en del mere velklædt denne gang, jeg husker at jeg havde en højgul sweater på, hjemmestrikket med en firkantet rød bil på maven, brune fløjlsbukser og "Speedwaysko" (det kaldte min mor den for der var tern på snuden ligesom det ternede flag i speedway.

Med vilje ville jeg ikke gå "over the top" den første dag, så jeg var iklældt en sort Matinique cowboysbuks i sort, Burberrybælte sort, sorte Fred Perry sneaks, en hvid tshirt (H&M) samt en Matinique kortærmet skjorte i noget fløjlsagtigt stof, samt min elskede sorte Burberrytrenchcoat.

Når jeg sådan lige kigger tilbage kan jeg godt se at det måske nok blev for meget alligevel.

Det mærkeligste øjeblik var da en af mine nye holdkammerater kom over til mig under fredagsbaren og spurgte mig " Glæder du dig til undervisningen starter?" Jeg tænkte lidt over det og sagde så, hvilket er 100% sandt, "Nej, jeg tager en dag ad gangen, det har jeg ikke tænkt over" Hun svarede, "Det er sgu da mærkeligt, hvorfor har du så meldt dig, hvis du ikke glæder dig?" Min pointe var at jeg nød min introdag, at jeg ikke var nået til at glæde mig endnu, det gik åbenbart ikke op for hende at jeg var så "carpe diem agtig".

Ellers var det stor spas og ballade, jeg fik studiekort, login og andet skrammel, fem øl i fredagsbaren, samt en del morskab ved bordfodboldbordet, jeg nåede den optimum curve, hvor jeg er halvfuld og spiller bedst, hvor skarpheden er der med angrebet, hvor alt går ind, hvorefter man drikker en øl mere og alt går i hat og briller.

Det var en fed dag, det bliver et godt semester og lur mig om ikke jeg når at glæde mig inden vi starter i uge 36.

10 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Første skoledag lyder sgu da alletiders! Er der ingen rustur?
God stil at trille ned i fredagsbaren!
Og så den der beskrivelse af outfittet! Og tænk hvis du endnu havde det du havde på i 54!(1954! Morfar er jo ikke engang et for sjov kaldenavn!!!) Det havde været alletiders! Hvis du altså havde kunne passe det...
Fuck, det giver mig lyst til at starte på noget sjovt igen! Mon man kan tage mit studie to gange, uden nogen opdager det....

Godt du er tilbage med ikke tilrettelagte indlæg!

KirstenK sagde ...

Første skoledag...fedt, du kunne have spurgt mig så skulle jeg da nok have fulgt dig...men du klarede den alligevel! Held og lykke med studierne!

JL sagde ...

Jeg synes nu det oprindelige outfit (smager mere af 74 end 54) lyder betydeligt sejere.

Etstykkemedlis sagde ...

ahh jeg tror også 54 skal tages med et pænt stort gran salt;)

Og det lyder jo fuldstændig som opstarten på et studie skal lyde! God stil at du deltager i fredagsbar, så kan du også umuligt ende som ham den mærkelige gamle!
Glæder mig til at høre mere..

Helle sagde ...

Ingen navneleg? Det er skuffende. Gør man ikke det mere?

Ida sagde ...

Jeg tror der er mange der har svært ved at forstå og måske især efterleve det der "carpe diem agtige"

Lupo sagde ...

(W)elkommen hjem, morfar! Uh det er spændende med skolen og sådan! Men... jeg nægter at tro at du er ældre end snart farmor her (w)
-Jeg var forøvrigt i lyserød - kjole - dengang - selvfølgelig. Med puf-ærmer ;)

Uden Relevans sagde ...

FF: Der er rustur i oktober.

Kk: Tak :)

JL: Du har ret!

LMP: yep!

Helle, åbenbart ikke.

Ida: yep!!!

Lupos: mm pufærmer :D

fasterfis sagde ...

Må jeg ikke nok komme med på den der rustur?

Uden Relevans sagde ...

FF: Jo klart da! jeg spørger min vejleder :)

Send en kommentar