google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Verdens dyreste papdreng – Uden Relevans

24. jul. 2009

Verdens dyreste papdreng

Idag fik jeg en specialopgave af min chef, ved at han bad mig gå over i kontorskurvognen og spørge resident IT-dude om jeg kunne hjælpe med noget, jeg tænkte ved mig selv, oh crap "lorteopgave" hvorfor beder han ikke SELV om at jeg laver det? Og....

SURPRISE!!! Resident IT-dude havde noget jeg kunne lave, jeg skulle folde papkasser sammen og smide dem i papcontaineren.

Da jeg var ifærd med at pjække fra opgaven fordi jeg ikke lige gad den, ja og fordi jeg ikke lige kan se hvorfor JEG en højtbetalt rendegraverfører skal stå og folde papkasser sammen? Surely er jeg mere værd i min gravemaskine, anyhow ifærd med at pjække møder jeg Psykopatisk Direktør, der siger at jeg først må gå hjem når jeg har foldet alle kasserne.

Yderligere betror han mig at det er en "specialopgave" fordi han havde set at der ikke var så meget at grave her i ferieperioden.

Det er PD der har sagt til min chef at min chef skal bede RID om at sætte mig i sving.

Oh God jeg vil have et nyt job uden psykopater!

9 kommentarer:

AnneMone sagde ...

Moffe, lyt til en gammel erfaren kone, opgiv - de er ALLEVEGNE, psykopaterne.

Hvis du laver en énmandsvirksomhed, vil du umærkeligt langsomt selv blive én. Det er fordi tyngdeloven kræver, at der i enhver virksomhed er mindst 1 psykopat ... seriøst ;-)

Anonym sagde ...

Hmmm...har været en del af et tomand-firma...hvor partneren var min... eeeeek...ægtemand!!! Nu sidder jeg og skuler over i sofaen og forsøger at konkludere hvem af os der har flest psykopatiske træk... spooky!!!

Leoparddrengen sagde ...

RIDs rulez... All your base are belong to us!

Uden Relevans sagde ...

AnneMone: Suk...

Kyria: oh oh må hellere tie stille, havde i ikke en ungarbejder ansat også? :)

Leo: Så skal det være en RIDmaster der jo som bekendt er en af de fem FSMO roller. Eller det der.

Leoparddrengen sagde ...

@Morfar

Så skal vi jo næsten til at have gang i ntdsutil.exe?

Uden Relevans sagde ...

Do not tempt me :)

Leoparddrengen sagde ...

Impressive. Most impressive. You have been taught well. You have controlled your fear. Now, release your anger. Only your hatred can destroy me.

Heidi sagde ...

Altså - det er da heller ikke til at stille de ansatte tilfredse. Hvis man ikke udfordrer dem, eller forsøger at give dem nye kompetencer, så brokker de sig. Når man så gør, så brokker de sig også ;-)

Uden Relevans sagde ...

Heidi: HEHEHEHEHE

Send en kommentar