google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Åhhvadd åååååhhvaaaaaaaddddd Part II – Uden Relevans

7. jul. 2009

Åhhvadd åååååhhvaaaaaaaddddd Part II

Er i klar til at denne internetweblog stiller tilbage i den gamle skure, med formålsløst brok og kævlen? Tilsvining af majo og minoriteter i større eller mindre grad af fortjenthed (fint ord ikk?).

Så læn dig bare tilbage med merskumspiben på skrå og vær klar til grændeoverskridende naivitet af monumentale dimensioner.

I handskerummet på rendegraveren ynder jeg at opbevare forskellige former for fremragende forfriskninger, forstår du, selv en rendegraver har brug for lidt sukker for at få lidt energi indimellem.

Nu er det jo MIN rendegraver og der er ikke andre der benytter den, alligevel kan jeg konstant kontinuerligt konstatere kraftig formindskning af mine slikreserver.

Enten er det en hidtil ukendt race af rumsupermus der formår at låse handskerummet op, (Nøglen sidder i), fortære mine fødevarer og derefter lukke efter sig igen.

Eller også er mine kollegaer nogle tyvagtige svin der burde hænges op i testiklerne og skydes ned med et luftgevær et skud ad gangen.

Hvad tror du?

11 kommentarer:

wildskud sagde ...

ku' man ikke nøjes med at fire dem langsomt ned igen i små ryk???

Uden Relevans sagde ...

Det dør de vel ikke af... :)

Zette sagde ...

Jeg synes du skal gi den i rollen som mr. nice stor i slaget guy og lade dem stjæle. Eller også kunne du tisse på et par af posernes indhold og lægge dem forrest i skufen. MEN det kræver, at du husker hvad, med mindre du er fælt glad for egen urin...

Leoparddrengen sagde ...

Eller en variant af Zette's: komme farvestof på så de for sorte tunger.

Eller afføringsmiddel, det er altid sjovt!

Uffe R. B. Andersen sagde ...

Teorien om rumsupermus har længe haltet bagud, på grund af manglende evidens på deres aktiviteter. Meget tyder på, at du har mulgiheden for at skabe et gennembrud - og måske grundlaget for en ny religion? I vores moderne liberalistiske samfund er din personlige holdning jo ikke mindre værd, end den samlede naturvidenskablige stands, så du bør følge højrefløjens trend og vælge den mest usandsynlige og komplicerede forklaring på et ellers lige til problem.

susling sagde ...

Jeg plejer at sætte et stykke gennemtygget tyggegummi på min pakke med slik. Det er umådeligt effektivt, når nogen sådan lige får klistret posen/pakken fast på hånden.

I min sidste rendegraver var vi øvrigt ikke så heldige at ha' vores eget handskerum. Så egentlig skal du da ikke klage!

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha .....
fantastiske kommentarer..... ;-)

Anonym sagde ...

Det er jo problemstilling til Mads og Monopolet.

Jeg synes du skal lægge en lille besked til rumsupermusen, om at du har bemærket at der er svind i forsyningerne, og at du gerne ser der bliver suppleret op med passende mellemrum.

Uden Relevans sagde ...

Hehheehhee Helt enig!

Fantastiske kommentarer.

Jeg hælder til den med seddelen, jeg er dog ikke istand til at tale Rumsupermus´k :)

Ibs sagde ...

Bikermice from Mars!

Uden Relevans sagde ...

Eller deromkrings :)

Send en kommentar