google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Lazy sunday afternoon – Uden Relevans

19. jul. 2009

Lazy sunday afternoon

Når man sidder og stener VM i udspring det meste af formiddagen, sløvt konstaterer at klokken nu er halv fire og man stadig er iført morgenkåben fordi man ikke har gidet at trænge op i sit bad, ja så er det hvad man i fagsproget kalder en sløv søndag.

Godt jeg har en fryser der er iført hjemmelavede frikadunser, for ellers var jeg da død af sult idag.

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at købe sårn en dims så jeg kan læse imens jeg er i bad, og for at det ikke skal være løgn også nogle pornolys der spreder stemning under vandet!

Billeder følger når det ankommer.

Hav en dejlig sløv søndag.

PS er forsangerdamen lækrest MED eller UDEN Makeup?

4 kommentarer:

Ibs sagde ...

Forsangerdamen!?!? Kan du sige Kim Deal betterøv!!??! Kom så! og hun er lækrest på alle måder. Sådan er det nemlig bare.

Glæder mig til billeddoku. Og hvis det er uden diller, SÅ blir jeg skuffet!

Lupo sagde ...

Jeg ved ikke, om jeg skal sige tak for tippet, morfar. Lupo-manden har opdaget den "nye" sportsgren og sidder nu mejslet i Stress-Less'en foran skærmen. Og jeg, som troede det kun var beach-volley, der interesserede ham. Nu synes han også, at udspring for kvinder er spændende...

Sukkermåsen sagde ...

Altså, hun er klart lækrest uden makeup, men det beror måske på makeup-lægningens kvalitet. Jeg synes overhovedet ikke den gør noget godt for hende - ligner jo bare sådan en fantasiløs gennemsnitsmakeup.

Glæder mig også til undervandsbilleder. He he

Uden Relevans sagde ...

Ibs: eh... :)

Lupo: jow jow, hvor ser man ellers toptrænede smukke piger i vådt tøj OG slowmotion??

Smås: eh... :)

Send en kommentar