google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Flyvende svin – Uden Relevans

22. jul. 2008

Flyvende svin

Ja endnu et internetweblogindlæg fra den sarkastiske kyniker, kan du skuffet konstatere imens du river din lottokupon i tusinde små stykker, endnu en gang udgydelser, hvilket jo nok betyder at der må findes et andet stoppested, måske 1001?? 1111? Det har jeg ikke besluttet endnu.

Ser i som den kloge medkyniker og internetwebloglæser Holme så rigtigt påpegede, snerper det henimod at min superhemmelige internetweblog er ved at blive opdaget af venner og kollegaer, så enten må jeg snart ud af skabet eller også forsøge at holde internetwebloggen i dølgsmål i langt højere grad end før.

Dette eksempel illustrerer pointen perfekt. Her sidste fredag hvor jeg var ude for at nyde en enkelt genstand i Rungsted Havn, havde en af mine venner/internetweblogvenner uforvarende kommet til at invitere et fruentimmer som han kender, der udelukkende kender mig igennem min internetweblog, dette sammen med det faktum at jeg havde min egen possé med kunne have ført til en katastrofal afsløring.

Så kan man spørge til hvorfor jeg holder den hemmelig?

Hvem kan svare på det?

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er svært at springe ud, men det er heller ikke sjovt at gå og være bange hele tiden. Gør hvad du synes føles rigtigt.

Anonym sagde ...

Waheey - ni!!

spunky sagde ...

tjoooo jeg tror jeg forstår dig....

på en eller anden måde!

Anonym sagde ...

The price of Freedom is eternal vigilance - Wing Commander IV...

Unknown sagde ...

ajaaa - det er ikke sådan at være Undercover Konge af Blogland ... ;I

katastofale afsløringer ka' vist tit undvi'es med godt røgslør -.-

og hvem lytter til Holme!!?

Anonym sagde ...

A closet is a closet is a closet

Nu er kvinder kendt for at kunne holde på hemmeligheder og have en dårlig intuition i sociale relationer, så frygt ej.

P.s. Hvordan skal du så nogensinde komme i nærheden af nye kvindelige bekendtskaber...

Anonym sagde ...

Tjah. Du er havnet i en farlig situation. For som jeg også sagde, så får du tæv når dine kolleger finder bloggen.

Jeg foreslår at du får navneforandring og politibeskyttelse. Måske burde du også anskaffe dig en våbentilladelse.

Jeg håber ikke du bliver opdaget, for myndighederne bruger allerede mange ressourcer på at beskytte Kurt Westergaard, Pia K. Nasser Khader osv. De har ikke behov for også at yde beskyttelse til en blogger.

Måske den bedste løsning ville være hvis du flyttede til Amerika og blev cowboyblogger. Bare husk ikke at blogge om dine cowboykolleger for de har pistoler og er ofte meget fulde.

Anonym sagde ...

Nårh ja, tak for rosen. Jeg synes at din blog fortjener mindst én intelligent kommentar med på vejen, og da de andre tydeligvis ikke evner dette, må jeg jo træde i karakter.

Maria sagde ...

Måske bli'r du den nye Dan Lynge...eller no'et...

Uden Relevans sagde ...

Holme hehehehe

klart! Dan Morfar Lynge...

Unknown sagde ...

jou selvfølgelig får du bank - især af sjakbajsen og hende med røvsveden :0) og føllet kan vel også lange lidt ud, trods hans lettere retarderethed.

men ligefrem en farlig situation? hmm, slet de sidste par år og fortsæt uden ArbejdspladsKollegaUdhængningerne. . hvor rammende de nu ellers er!! :0)

total kartasis

ferie forude

:D dér

Anonym sagde ...

Forstår s'gu godt dine overvejelser.

Det er en glidebane, når først nogle ved, hvem der er bag pseudonymet. Jeg prøver at holde fast, selv overfor medbloggere og ligesindede (især fordi jeg skriver som grimt og ondt om chefer og kollegaer), men det betyder bl.a. ingen IRL-blogmeetings etc, og det er lidt trist.

Det er fristende at slette skidtet og vente til Google har flushed cachen, for så at være fri for bekymringen.

Balancen er svær, men hvis man skal kunne skrive helt frit, så MÅ man være anonym - i det mindste overfor dem man beskriver =)

Uden Relevans sagde ...

tror aldrig at Google flusher deres cache.

Anonym sagde ...

Du kan godt slette Googles cache.
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=61062&topic=13511

Send en kommentar