google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Barriere karriere – Uden Relevans

24. jul. 2008

Barriere karriere

På min nye og forbedrede arbejdsplads blev vi her i maj måned en person mindre, en nøgleperson der havde mange og svære opgaver måtte desværre forlade os på grund af ussel mammon og trangen til at prøve noget nyt.

Her til august stopper en anden af vore specialister så, og når jeg skriver specialist så mener jeg det for der er meget få i Danmark der ved så meget om netop de ting han gik og rodede med. Han skal officielt bare holde sabbat år, reelt har han dog et andet job på hånden om et par måneder.

Så nu er dillemmaet for mig (og nej i skal ikke ringe til ”SE-MIG! SE-MIG! Klaphætterne” fra Mads og Monopolet) om jeg skal udvise loyalitet og blive i firmaet, se tiden an og se hvordan det udvikler sig uden de to sværvægtere, eller om jeg skal få fingeren ud og se at få søgt nogle andre stillinger i nogle andre firmaer.

Rent menneskeligt har jeg aldrig haft det så godt i et firma, min chef er helt fantastisk venlig og the top honcho er også et helt fantastisk menneske, udfordringerne kunne dog godt være større og lønnen? Den er langt fra til at blive rig af.

What to do? what to do? Hvad gør en klog? Og vigtigere hvad gør jeg???

Udsigten fra rendegraveren:

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja jeg har prøvet både at have et godt betalt job, jeg var træt af, og et lousy betalt job jeg var glad for. Skulle jeg vælge i dag ville jeg vælge det job jeg var glad for...... hvis altså lønnen var god nok (lol)
Jeg har brugt følgende metode:
Regn ud på kroner og øre hvar du kommer til at stå med i hånden/på bogen og sammenlign det med det hvad du menneskeligt udsætter dig selv for. Mange gange kan den lile plovmand der er tilovers når skattefar har været der, ikke hamle op med de menneskelige omkostninger der følger med lønsedlen.
Når du så har gjort det, sætter du alt på et brædt. Sikrer dig at der er et andet job til dig, og går til chefen og siger du vil have mere i løn. Giver han dig ikke det, må du bide i det sure ævle....

Uden Relevans sagde ...

Ja hvem kan sætte en pris på at have fantastisk gode relationer på arbejdspladsen?

Anonym sagde ...

Er du buschauffør?

Anonym sagde ...

ægsagtli.

Uden Relevans sagde ...

Nicolai: Må jeg citere Oliver North her:" I dont understand the question." hehe

Nej

Anonym sagde ...

Du kan jo sælge stolen...

Anonym sagde ...

Det ville være ærgeligt at ende i:'Working jobs we hate, to buy shit that we don't need'. Men hvis du kan finde et andet fantastisk job til bedre løn, ville det jo ikke være af vejen:-)

Uden Relevans sagde ...

Maja:

Yep det tænker jeg også lidt :o)

Send en kommentar