google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Naar eksen er en bitch – Uden Relevans

4. jan. 2008

Naar eksen er en bitch

Woho! tænker du sikkert her er en overskrift der virkelig lover guf for alle pengene.

Morfar disher the dirt på alle sine hunner fra Ane til Åse, der bliver ikke lagt fingrene imellem og alle historier er rigeligt og minutiøst dokumenteret med billedemateriale og små videoklip til gratis hentning.

Nåmmen du tænker altså forkert din store gris, det handler nemlig slet ikke om mig.

En af mine anonyme venner havde engang en kæreste der var utro, vi kan jo kalde hende Stella og sige at hun kom fra 2300 (Til jer jyder, det er derude hvor alle fra barnsben lever i en dunst af udstødning fra flyvemaskiner, et affaldsdepot kaldet Amager).

Forleden dag mødte jeg så Stella i en bus (4A for jer detaljefanatikere) hun genkender mig og siger hej, og så er man jo som et nogenlunde velfungeredende og normalt menneske jo indlagt til at kommunikere med hende.

Hun spørger til hvordan det går med hendes eks? Jeg svarer (og smører tyt på fordi hun var en bitch dengang) jo han er meget lykkelig med sin nye kæreste, golf og topjob. Hun udfritter mig lidt mere og jeg får endelig stillet hende et spørgsmål. "Hvorfor var du ham utro?" (hun blev ligesom opdaget med trusserne nede om anklerne sammen med en gut af min ven) hun tænker sig lidt om og siger så.

"Jamen jeg troede jo ikke at han turde smide mig ud!".

Jeg blev totalt paf.

Hvorfor er mennesket så latterligt indimellem?

8 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

hold nu op med at spille så snerpet, din gamle hustler.

Uden Relevans sagde ...

Hehe Du er bare sur fordi du bor ude på Øen :o)

Benny sagde ...

Æhhhh... hvis nu Stella havde kneppet med din ven, havde hun jo været den anden utro!
Det sgu ikke nemt med mænd! ;o)

Maria sagde ...

Er Stella blondine ????

Ej - det var da et ærligt svar...

Kan man vel godt sige...

Steen AA sagde ...

Pafhed klart forstået. Det underforståede argument: "Jeg vil ikke være ham utro, for så smider han mig bare ud" gør jo ikke pafheden mindre.

Uden Relevans sagde ...

Benny: Hun boede sammen med min ven, den anden gut var en hun havde mødt og slæbt med hjem.

Maria: Ja hun er blondine en temmelig veludstyret af slagsen endda.

Steen aa: hun VILLE jo gerne være det og var det fordi hun ikke troede at min ven havde mandsmod nok til at smide hende ud.

Anonym sagde ...

@Steen aa: Nej, sådan er det underforståede argument ikke.

Det er "Jeg er træt af eks og vil gerne stoppe forhold og forsøger nu at få ham til det selvom jeg egentlig ikke tror, at han har boller til det"

Uden Relevans sagde ...

At dømme ud fra hendes plagsomme plæderen da det gik op for hende at han skred lignede det at hun bare havde kedet sig i forholdet.

Send en kommentar