google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Livets store problemer – Uden Relevans

16. jan. 2008

Livets store problemer

Her på min internetweblog er jeg ikke bange for at tage fat om løgene...eh...(det lyder så forkert) At tage fat om nældens rod.

De helt store problemstillinger bliver vendt og drejet, banaliseret, bagatelliseret og skøjtet henover på en så overfladisk måde at når man slår op i Websters under "shallow" så er der et billede af mig imens jeg skriver på internetwebloggen.

(Websters er en ordbog, for jer uoplyste der ikke har frekventeret de højere læreanstalter.)

((Eller at kalde Websters en ordbog svarer til at kalde en Mercedes McLaren SLR500 for et transportmiddel, det er ORDBOGEN!)).

Nåmmen her kommer det samfundsomvæltende emne for idag så.

Der er jo Superbowl søndag den 3. februar, så derfor er vi nogle stykker der har søgt fri dagen efter, så vi med sindsro kan drikke os i hegnet velvidende at mandagen kan tilbringes i vertikal stilling på sofaen.

Vi er så en del i afdelingen der gerne vil se testoteroninficerede negere løbe ind i hinanden imens hvide mænd kaster med svinelæder. Derfor en lodtrækning!!!

Der var to pinde tilbage da vi nåede til mig.

50-50

Den ene stak lidt op, den anden var lidt mere gemt.

Så det var et inferno af tanker og omvendt, psykologi, og omvendt omvendt psykologi der for gennem hovedet på mig, impulsivt trak jeg den der strittede mindst.

NITTE!

Jeg skal på arbejde den 4.

Oh ve oh jammer! Så kan Mellemøstens krise og alverdens andre småproblemer godt gå hjem!

Er der nogen der har lyst til at vikariere?

6 kommentarer:

Pernille sagde ...

Er desværre booket den dag, men jeg kan bytte med et første hjælps-kursus - du kan være dukken, der skal genoplives! Ja?? ;-)

Anonym sagde ...

Hvorfor er superbowl ikke bowling?

Suzy Q sagde ...

hvad skal man kunne for at vikariere?

Uden Relevans sagde ...

Pernille hvis de ikke er for hårdhændede så ja.

Milos: Jeg kan ikke svare på det, måske Pr. Nemlig ved det?

Suzy: Jeg ved det ikke helt?

Maria sagde ...

Den, der ikke har held i spil, siges at ha' held i kærlighed...så måske møder du Betina lige om lidt...eller senest d. 4. feb. !

Uden Relevans sagde ...

Hehe Eller en ny Betina :o)

Send en kommentar