google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar fatter ikke de liberale – Uden Relevans

5. jan. 2008

Morfar fatter ikke de liberale

Åh nej nu bræger han op om politik igen sådan en venstrefløjstøffelhelt tænker du og flipper hastigt videre til "interessantere" internetweblogs med "sjove" googlesøgninger og genbrugsyoutubevideoer.

Ja det gør han. En af de højreorienterede mærkesager er jo den individuelle frihed, retten til at gøre som man vil (selvfølgelig indenfor lovenes rammer) enhver er sin egen lykkes smed og med millionerne man har arvet fra sine rige kapitalistiske forfædre og friværdien i ens enorme hus er det op til en selv at skabe sit eget liv.

Så hvor knækker filmen for Claus Hjort Federiksen når han står og øffer op om at supplerende dagpenge skal afskaffes?

Er det ikke netop definitionen på det højreorienterede idealsamfund? Man gør hvad man vil? Så hvorfor skal dem der kan finde ud af at både have et liv og arbejde deltid straffes? Det er da totalt imod alt den præk om personlig frihed.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og endnu mere desperat latterligt er det for mennesker, der er musikere, skuespillere osv, som netop hele tiden er deltidsansatte og hvis arbejdstid ikke umiddelbart kan sættes på formel - de er "totally fucked up" i Hjortens mystiske systemstænknings-hjerne.

Anonym sagde ...

-googlesøgninger og genbrugsyoutubevideoer:-)
Nogen bestemt?

Du har ret.Det er ikke til at blive klog på.

Maria sagde ...

Du har misforstået konzeptet: intet af dét, Hjorten si'r, er tiltænkt at give mening !

Det er kun CO2 udledning...

Uden Relevans sagde ...

yeah du har så evig ret.

Send en kommentar