google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Facebook og Fjolser – Uden Relevans

24. jan. 2008

Facebook og Fjolser

Før eller siden måtte det jo ske, en af mine tidligere medkursister på et meget klogt kursus, har inviteret mig ind på Fjæsbog.

Hvad er det lige jeg skal med det?

Blev også spurgt af en ven den anden dag om jeg var på, og nej det er jeg ikke.

Jeg foretrækker at være anonym fremfor at sidde der og skulle relatere til alle mulige klaphætter jeg gik i gymnasiet med fra 47-52 (gymnasiet var de fem bedste år af mit liv).

Har endnu ikke været inde at kigge, ved dog at eksen er på derinde, gad vide hvad hun skriver? "Hej jeg hedder Ursula og jeg vasker mås på de gamle".??

Hvad med jer? hvad bruger i det til ? Kan man bruge det til noget?

Mofling

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Interessant at du du gik fem år i gymnasiet ;)

Jeg bruger Facebook og har stor glæde af at få kontakt til mennesker som jeg ikke ser så ofte, eller som jeg ikke har set i mange år.

Steen AA sagde ...

Ingen brug her.

For mig var Facebook som et halbal, hvor min eneste ven var gået hjem, og jeg ikke måtte drikke alkohol, fordi jeg var på pencilin. Jeg var ude igen på under 24 timer - i øvrigt en aldeles horribel og frastødende brugergrænseflade.

Anonym sagde ...

Det er noget crap. Dem man møder sådanne steder er halv-bekendte og nogen man har hilst på en enkelt gang. Rigtige venner ser man på en anden måde.
Hvis der er folk jeg ikke ser så tit er der en grund til det.
Gør det ikke morfar. Din Q&A var pinlig nok.

Steen AA sagde ...

Du er en hård mand, Patton, men jeg er tilbøjelig til at give dig ret vedrørende Q&A'en - men ok, alle har ret til svipsere, og generelt synes jeg, morfar holder et mile-højt niveau. En næsten daglig fornøjelse.

Maria sagde ...

Jeg er næsten lige blevet overtalt til at komme på Farcebook. Synes det er lidt fjollet, men sender troligt god karma, blessings og alt det andet gejl til dem, der sender det til mig...og så har jeg fået en mega sej score i en Beverly trivia ! :-D

Anonym sagde ...

Ja,det var måske lidt hårdt men jeg synes ellers morfar har en rigtig god blog.

Uden Relevans sagde ...

Ved sgu ikke om jeg skal sige fuck jer eler tak :o)

Anonym sagde ...

Fucktak er ok.

Uden Relevans sagde ...

hehehe

Årets Brandert sagde ...

Jeg er med på al den slags gøjl morfar, og jeg har lige fundet en HYLENDE morsom gruppe derinde.

Den hedder "Stop Pretty Boys" og det er værd at oprette en profil, alene af den grund at du vil tude af grin over hvor dumme folk ser ud. Der er billeder af disse såkaldte pretty boys som er direkte priceless.

Uden Relevans sagde ...

Fucktak ÅB

Send en kommentar