google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Thing that make you go boohoo – Uden Relevans

7. dec. 2007

Thing that make you go boohoo

Idag da jeg bakkede Det Hvide Lyn ud fra en ninjaparkering (halvdelen af vognen indenfor stregerne) i pisøsregnvejr og duggede ruder på den ufede måde var jeg ved at banke et medlem af det kvindelige køn ned med bagenden af automobilet.

"Hey!" skreg hun, derefter en masse skældsord og eder generel retning Det Hvide Lyn og jeg, disse hørte jeg dog ikke da A7X bragede ud fra anlægget.

Den rare dame havde ikke fundet det nødvendigt at have lys på sin sorte cykel, og iført sit mørkeblå regnsæt var hun nærmest umulig at se da jeg jo bakkede ud og baglygternes lys reflekteres ikke i cyklens reflekser, hvis cyklen da havde reflekser det så jeg ikke da jeg lige skulle sunde mig.

Senere på min rute på vej til arbejde så jeg en masse blå blink ved en ret stor vej, jeg kiggede over for at se om det var panserne der havde razzia, det var det så ikke lige....Det var brandvæsenet der var ved at genoplive en der var blevet kørt ned af en bil, den anden person der lå på vejen var dækket af plastic....Gad vide om han/hun var død? Trist at tænke på.

Så FÅ FOR HELV! noget lys på og nogle reflekser, hvis i skal køre rundt i megaregnvejr og kulsort mørke så lover jeg at kigge lidt bedre efter jer til gengæld.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Alle cyklister burde prøve at køre bil og alle bilister burde prøve at køre cykel. Jævnligt. For catan, man kan blive overrasket af sådan en usynlig cykel.

Uden Relevans sagde ...

Ja hun dukkede bare op af det bare intet!

Måske kom hun fra det parallele univers med venstresokker?

Uden Relevans sagde ...

http://hvasnakkerduom.blogspot.com/2006/11/morfar-i-intergalaktisk-sokkedrama.html


Dokumentation for sokkernes eksistens.

Tilføj en kommentar