(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar paa glatis – Uden Relevans

22. dec. 2007

Morfar paa glatis

Imens alle klaphætterne var ude for indkøbe de sidste julegaver til folk der alligevel ikke sætter pris på dem, var jeg et smut i den alt andet end lokale skøjtehal for at adsprede mig og udfordre mig selv.

Lad mig med det samme konstatere at jeg kan stadig! det er temmelig lang tid siden at jeg spillede for det dengang lokale ishockey hold -på trods af det kunne jeg spænde skøjterne på og ubesværet bevæge mig rundt som en hind i en skovlysning, mjaeh eller jeg bevægede mig ihvertfald.

På et tidspunkt er jeg helt sikker på at jeg så en fedladen kanin banke sin ene pote i isen imens den råbte, "Du skal passe på begge ender på samme tid Morfar!".

Hvor var det fedt at fræse rundt på isen igen! mine kompatrioter fik hurtigt slidt sporte inde ved banden op så den reneste is var ved midten, jeg strålede af glæde da vi var færdige.

Idag var en god dag!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kroppen husker, B... Morfar. Og vandet er stift!

Uden Relevans sagde ...

Ja vandet var stift :o)

Lupo sagde ...

Sorry, det var ikke meningen at jeg skulle være anonym. Ændring i kommentarfunktionen, og kommentatorer, der ikke er helt ædru, er ikke nogen god kombination :)
Glædelig jul morfar!

Uden Relevans sagde ...

Tak Lupo og i lige måde!

Send en kommentar