google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Lad os alle goere status – Uden Relevans

30. dec. 2007

Lad os alle goere status

Ja eller lade være det er jo kun døde fisk der flyder med strømmen, som jeg vist nok malede på Dronning Louises Bro tilbage i 85, ak ja eller var det noget jeg drømte at jeg gjorde? Jeg ved det ikke, jeg kan bare huske at det stod der i årevis. Altid til inspiration når man kom forbi med bussen.

Jeg havde sådan et helt arsenal af busbilletter sorteret efter tidspunkter og datoer, så jeg altid havde en der passede med dato og klokkeslæt, dengang var billetterne fremstillet af tykkere og mørkere pap/papir og det var svært for chauføren at se hvad der stod.

Dengang var der mange busser og hvis man blev opdaget med en ugyldig billet på vej ind i bussen skulle man kun vente maks fem minutter på den næste ikke fordi det gjorde den store forskel jeg havde alligevel ikke noget jeg skulle nå.

Idag føler jeg nogengange at jeg har en del ting jeg skal nå, og jeg betaler altid 19 kroner for en åndssvag billet, så moralen må være at ældre fisk også flyder med strømmen indimellem...

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hva´mente du med Zombier og supermarked i det anden indlæg?

Uden Relevans sagde ...

Har du ikke set den film hvor nogle få overlevende er fanget på toppen af et supermarkeds tag, mens alle andre er zombier der render rundt? det er George Romero der har instrueret den i 1978 Dawn of the Dead.

Anonym sagde ...

Men morfar - hvorfor tar du ikk' bare bilen?

flinkonellas på vej ud af flinkeskolen sagde ...

Guuud.......Jeg troede kun det var mig der havde været der, altså med busbilletter sorteret i tid og dato, men nu hedder det 19kr eller egen bil. Synes jo stadig at jeg er flinkonella 17 år inden i, men er jeg ikke kan jeg se, jeg er blevet ældre og småborgerligheden, har gjort sit indtog.Godt nytår

Anonym sagde ...

Man kunne jo også bare købe kort - så bliver det lidt billigere end de 19... eller tage cyklen.

Godt nytår til dig, og forøvrigt er ældre fisk typisk større end alle andre fisk - og vi ved jo alle at det slet ikke er dumt at gå efter/fange en stor fisk ;)

Uden Relevans sagde ...

Lupo: dengang var jeg ikk engang gammel nok til at tage kørekort :o)

Flinko: Jeg har det på samme måde indimellem. Tak i lige måde :o)

Heidi: ja hvis man havde haft nogle penge kunne man :o) Ja vi er nogle fine fangster os to.

Anonym sagde ...

Jo.Joken var også bare baseret på at du først ikke havde skrevet om det var 78 eller 04 versionen.Hvilket forvirrede mig. Ok,det var åbenbart ikke sjovt.

Maria sagde ...

Og frie fugle flyver, mens tamme har længsel...

Nostalgi for en 5'er, tak...

Uden Relevans sagde ...

Maria: Der er tagselv bord på nostalgi i denne uge du forsyner dig bare :o)

Tilføj en kommentar