google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Den uendelige datinghistorie part to af to – Uden Relevans

23. dec. 2009

Den uendelige datinghistorie part to af to

Ja bare rolig! Den kommer her, og jeg lover, ikke flere klippehængere!

Joakim havde fået elektronisk post inde på det jeg tidligere har kaldt "Sekten". Brevet var fra IvannaLove27, hvad tænker man så? Man tænker Datescammer! og begynder straks at planlægge at skrive tilbage og fortælle at ens mor er alvorligt syg og man lige mangler 12.000 til den medicin der HELT sikkert kan redde hendes liv. Inden hun selv får lavet den samme finte på en.

Det her brev var dog anderledes, det var skrevet på et ubehjælpeligt dansk med fejl galore, normale datescammers skriver kun på engelsk og med vendinger som "I love you endlessly forever" i første brev, så mildly intrigued skriver den tapre Joakim tilbage og foreslår den eviggrønne klassiker (ligeså eviggrøn som "Hvis tårer var guld" når Susanne Lana er i nærheden) "Kaffe på cafe".

Ja der gik et gys igennem jer der hva? Joakim er nede med klassikerne.

Svetlana som pigen hedder skriver tilbage at hun ikke gider at rejse fra Nakskov hvor hun residerer til København for en skaldet kop kaffe, han kan tage og lave noget foder til hende, ellers gider hun ikke dukke op.

Joakim tænker "SCORE!!!" indvilger straks og begynder den metodiske planlægning der skal resultere i enten et majbryllup eller at han med et dyrisk brøl udleder en flodbølge af forplantningssekreter i næbbet på hende - for lad os lige være ærlige her, at have en pige der ikke sluger er som at købe en busbillet til Slagelse og blive smidt af i Lejre.

Dagen oprinder og det gør hun sørme også, - Flot pige, Joakim hører om han skal fremstille noget spiseligt inden de går ombord i den til formålet indkøbte hvidvin? Nej tak Svetlana hun er ikke sulten, vil hellere bare sidde og tale sammen (great hva?).

Klokken sniger henimod 21, da Svetlana rejser sig fra sofaen og siger "Jeg troede du ville lave mad til mig!". Hun bevæger sig imod entreen og sin jakke, og Joakim der jo tydeligvis ikke var clairvoyant nok til at fatte at "ikke sulten" betød, ikke sulten NU, sulten senere og jeg kan IKKE selv sige til, foreslår straks pizza, det accepteres af Svetlana og de får indtaget pizzaer og Joakim får endelig åbnet sin vin og fyldt lidt på hende.

De får talt noget mere sammen og Joakim erfarer at Svetlana ikke har opholdstilladelse, er gift med en herboende russer og som skrevet bor i Nakskov.

Omkring midnat siger Svetlana, "Jeg er træt" og bevæger sig imod entreen, Joakim begynder desillusioneret at slukke stearinlys og trasker derefter mut efter hende for at se om der skulle vanke et farvelkram?

Da han kommer ud i entreen er hun der ikke? Han åbner døren til soveværelset og kan se at alt hendes tøj på nær trusserne (Helt ærligt tøser de ryger jo af fire sekunder senere tag dog dem af også i samme hug!) ligger på gulvet!

Hun er en pige af få - eller ingen ord hende her.

Joakim begynder the sweet act of lovemaking og netop som det hele er ved at nå en kulmination, den svedende Joakim hårdt pumpende den bette tøs bagfra, ringer hendes mobile telefon.

Uden et ord kravler hun fremad, væk fra hans dunkende pik og ud af sengen, tager sin telefon og begynder at tale, hvad der må være russisk til en ophidset stemme i den anden ende.

Svetlana råber noget uforståeligt af manden, begynder at tage sit tøj på og inden Joakim fatter hvad der ramte ham, er hun på vej ud af hans hus.

Joakim har ikke fundet det nødvendigt at kontakte hende siden da :o)

7 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Hip Hip. Det er saa en absolut godkendt slice prosa. Tak for julegaven. Julehilsen AA.

Anonym sagde ...

De mobiler, de mobiler ...

Stuen til venstre sagde ...

Hehe ventetiden værd...
Og i øvrigt yndlingsnummer på min mobile musikafspiller for tiden. :o)

Anonym sagde ...

Så kan han lære det :D

Ibs sagde ...

Fantastisk prioritering af Sveta der!

Zette sagde ...

Se det er hvad jeg kalder et juleeventyr, morfar!

Uden Relevans sagde ...

:)

Send en kommentar