google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar at the Faggot Factory – Uden Relevans

9. dec. 2009

Morfar at the Faggot Factory

Ja det lyder måske som om jeg har været i en tidsmaskine og besøgt Pan i 1996, og selv om det kunne være meget sjovt så er det ikke Pan det her skal handle om.

Ser i jeg var til koncert i går awtes. En stille og rolig popkoncert med dyrehandlerdrengene, bedre kendt som Pet Shop Boys, ud over at præstere at komme en time for tidligt, (og tak himlen for Domdal Bodega der ligger lige ved siden af) lykkedes det os at rende ind i Fester Med Lille Blære med sin pose Ufatteligt Stor Mand og Bleg Skaldepande.

Selvfølgelig skulle der spilles "Snyd" om et par safarisæt (en Elefantøl og en J¨agermeister) og selvfølgelig tørrede Morfar gulv med den slette opposition, højdepunktet her værende BS der begik det største selvmål EVER ved at melde "To toere" med tre terninger... akke ja akke ja.

Nåmmen velankommne til KBhallen trængte vi indenfor til det der skulle vise sig at være Bøssernes sidste stand, det første jeg ser indenfor er en gut med netundertrøje og hvide briller der snaver en anden mand i gulvet, velkommen til festen!

Koncerten var finnok egentlig bortset fra et par kedelige stykker indimellem, højdepunktet værende "Go West" og de skarpt sammenskruede danserinder der fes rundt i lidt tøj - egentlig lidt spild når der nu var 85% bøsser i salen samt da Chris Lowe dansede solo pga defekt højhuskostume på en af dansemusene.

En glad aften at the Faggot Factory.

4 kommentarer:

Erna sagde ...

I det mindste kan du kommer ind på Faggot Factory. Vi andre er ikke fine nok. Tager mig den frihed, og henviser til den første del dette indlæg:

http://ahmetspahic.blogspot.com/2009/03/leoparddrengen-vender-tilbage.html

Uden Relevans sagde ...

Hehe yeah. Fint indlæg :)

Leoparddrengen sagde ...

Ku' være godt med en gendannelse af Frankie Goes to Hollywood!

Uden Relevans sagde ...

Yep forsangeren Holly Johnson gider dog ikke, vil også gerne se The Smiths.

Send en kommentar