google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Store patter og hennahår hører altid sammen! – Uden Relevans

28. maj 2011

Store patter og hennahår hører altid sammen!


Hvis jeg havde femogtyve øre for hver uretfærdighed der begåes fra nu og af ti år frem ville jeg være milliardær inden længe.


"Nå man er nok blevet trådt over tæerne hva?" hvisler du over endnu en Kings100 UltraWhite med ninjafilter imens du retter dit tornyster aå det sidder godt til dagens flaskejagt.


Faktisk kan jeg kun sige at det ikke handler om mig, det skal ses i et mere globalt perspektiv.


Det lader til at os menneskedyr lever efter en fælles overenskomst om at det er ok at fucke hinanden over udfra en misforstået "Det gør alle de andre jo" filosofi.


Jeg er bare så pissetræt af det, hvorfor kan vi ikke bare for en gangs skyld se ud over vor egen vortebefængte næsetip og investere lidt i andres velfærd?


Nu har du chancen meld dig som indsamler til Red Barnets indsamling 9/9 07.


Hvis du melder dig via det her link deltager du samtidig i en konkurrence om flybilletter (så vi kan fucke miljøet) og andet gejl.Tænk lige over det børnlille.

Næste gang en storpattet hennabehåret gadeindsamler kommer hen til dig og skriger "Du kan gøre en forskel" med sin kippers/linseånde ind i dit åsyn. kan du blot trække på skulderne og sige.


"Smut søster lagkage, jeg har lige været med til at samle ind til Red Barnet" med god samvittighed.
4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Great. Undrer mig stadig over om bilerne er meget små eller om de fede kapitalister er meget...kapitalistiske?

Anyway...god opfordring og så letter det jo den dårlige samvittighed.

Anonym sagde ...

God ide, men hvornår er det nu lige det er?
Man kan jo få en god dags motion på den måde, altså ved at spænde kondierne på og småløbe op af trappeopgangene i et stort område.. Lettere forpustet kan man også lyde lidt mere desperat "Støt huha red barnet, pust støn, de har huha brug for hjælp, de har huha virkelig.."

Uden Relevans sagde ...

Patton jeg aner det ikke!

Sylejma 9/9 07 på søndag!

Yep og så kan man se folk krumme tæer af forlgenhed fordi de er for nærige til at hoste op.

Benny sagde ...

Den må da ha givet noget på tælleren - den overskrift.
Slyngel! ;o)

Tilføj en kommentar