google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Nu skal man jo ikke kaste sten når man selv bor i en å fuld af glas og mel II – Uden Relevans

1. aug. 2011

Nu skal man jo ikke kaste sten når man selv bor i en å fuld af glas og mel II

Er jeg den eneste der har tænkt på hvor bizart det er at Danmark som nation beskytter det libyske folk imod overgreb, ved at bombe det libyske militær? At regningen i bomber og missiler alene står i 200 millioner kroner?

Det beløb er uden flybenzin, piloter, våbenteknikere og mekanikere.

At man for de penge kunne stoppe sulten og tørsten på Afrikas Horn?

Næste gang jeg får penge fra Google Adsense, går de til Røde Kors, har jeg besluttet. De få hundrede kroner gør sikkert ingen forskel, men det er vel bedre end ingenting.

5 kommentarer:

randiglensbo.dk sagde ...

Selvfølgelig gør dine penge en forskel - det er vi da nødt til at tro på. Jeg har selv startet en indsamling via DRK på min blog - jeg har ikke vildt mange læsere, hvilket afspejles i beløbet, der indtil videre er kommet ind - men de penge gør alligevel en forskel for lige præcis de sultende afrikanere, der får mad for dem!

Randi

fasterfis sagde ...

God plan! Jeg har også støttet en bette smule, og håber mine dråber i havet gør mange bække små.. Ehm eller du ved hvad jeg mener.

JowDeet sagde ...

Aahhhh tror ikke det kan stoppe sulten og tørsten på Afrikas Horn, op imod 11 milioner er i fare, det rund regnet 18 kroner pr hoved, og nu ved jeg ikke hvad en BigMac menu koster i Afrika, men jeg tror ikke 18 kroner rækker langt. Samlet har EU og medlemslandene ydet omtrent 1,5 milliard i støtte, indtil nu. Men tanken fejler da bestemt intet, at penge var bedre brugt til gi´ liv istedet for at ta´.

Det Forkromede Overblik sagde ...

1,5 milliard fra hvornår? Er 1,5 milliard flot? Er 1,5 milliard nok? Så længe skatteborgerne i det her land financierer så meget som en fadøl til Lars Løkke, så har vi vist nok at gi af til dem der virkelig trænger! Hvor meget var det grækenland fik? 1200 milliarder til et land, hvor borgerne selv smadrer det hele, nægter at registrere skattepligtige swimmingpools og hvor de rige hele tiden bringer pengene ud af landet ved at købe fast ejendom i f.eks. London, og dermed presser priserne op!
1,5 milliard fra nogleogtyve af de rigeste lande i verden imponerer mig ikke. Det gør det bare ikke!

Jeg gør som Morfar!

JowDeet sagde ...

@rødlejesvend
,_.

-I år frem til nu.
-Nej.
-Tilsyneladende ikke.
-Måske hvis Stephen Kinnock betalte skat i dk, kunne der sikkert blive til fadøl til hele folketinget.
-Enig, Grækenland fik umanerligt mange penge. og forkastelig megen hjælp.
-Det var heller for at imponere.

Send en kommentar