google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hold nu.....Kæft. – Uden Relevans

9. aug. 2011

Hold nu.....Kæft.

Kære nyhedsmedier.

Kan vi ikke lige aftale at ordet blodrødt, det er noget vi holder op med at bruge i forbindelse med noget så plat som aktiemarkeder og værdipapirer?

Tak, det tænkte jeg nok.

Hovedpersonen i "Kontanthjælpssagen" Claus Hjort Frederiksen fortæller os at han har polstret sig til denne krise. Han ved ikke helt, hvordan vi kommer videre, eller hvad vi gør nu - hvis jeg har tolket hans vævende svar til nyhedsmedierne korrekt.

"Kontanthjælpssagen"? Jo det var den sag hvor journalist Jesper Tynell har påvist, at Claus Hjort:
  • I al hemmelighed og uden om Folketinget afskaffede kravene til udenlandske arbejdstageres sikkerhed i farlige job.
  • For at bane vej for strukturreformen bestilte statistikker hos sine embedsmænd, der skulle vise, at kommunerne var bedre end arbejdsformidlingerne til at få ledige i arbejde.
  • Iværksatte forsøg med tvangsaktivering af sygemeldte uden først at spørge Folketinget.
Godt at vi har ham ved finansroret igennem denne krise.
http://a.bimg.dk/node-images/986/2/580x362-c/2986919-claus-hjort-frederiksen.jpg
Lad mig i al fortrolighed afsløre at i krisetider som disse, ja så går obligationerne op og aktierne ned. Det vil sige, at har du en nogenlunde fornuftig portefølje at blandet aktier og obligationer, ja så er der stort set status quo.

Desuden kan man trække eventuelle tab fra i skat, ved salg af værdipapirer.

Så Hold...nu KÆFT!

Folk dør på gaden i Afrika af sult, imens pensionisterne kimer pensionsselskaberne ned med spørgsmål omkring deres pensioner og livrente...

4 kommentarer:

Bethany sagde ...

Skal det der Afrika bruges som undskyldning for alt nu? Må folk ikke bekymre sig om andet end hvad der kommer på linie med hungersnød i Afrika?

Det er kraftedemig enerverende at høre på, Irrelevant.

Uden Relevans sagde ...

Yep! ALT!, ALT! siger jeg dig.

Anton sagde ...

Vel talt, Moffe.

@Beth: Spænd bæltet lidt.

Det Forkromede Overblik sagde ...

Jeg synes det er friskt af Lars Løkke, at have ministerhold hvor der er plads til Bertel Haarder, Jens Christian Schmidt (Er det ikke det ham tragikministeren hedder) og Lene Espersen. Danmark er Land of opportunities!

(kl)

Tilføj en kommentar