google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hverdagens helte – Uden Relevans

24. jul. 2011

Hverdagens helte

Jeg vil ikke begynde at prøve på at finde ord for terroren i Norge, der er allerede sagt og skrevet en masse ting om hele den misere.

Jeg skriver terroren, for det er vel ren og skær terror det der her er sket.

Den eneste vej ud af den voldsspiral der tilsyneladende er i gang, er efter min mening at vi alle bliver en af hverdagens helte, en af dem der hjælper den gamle dame over vejen, lader en anden komme foran i køen i dagligvarepusheren, holder tilbage så andre kan komme ud fra sideveje osv osv osv.


Vil DU være en af hverdagens helte?

5 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Det vil jeg stadig være, ja :o)

fasterfis sagde ...

Ja tak, jeg melder mig under den fane. Som jeg dog har stået under altid, tror jeg. Hvor skal man skrive under for at melde sig ægte ind?

Lupo sagde ...

k(l)ik på knappen for donation af studierne
:)

*w*

Anonym sagde ...

Jeg gør mig umage og gør mit bedste om det gør mig til en hverdagens helt, ved jeg ikke.
Jeg ved at jeg ikke kan redde alle og at ikke alle ønsker redning.
Og der er tidspunkter hvor jeg må respektere at blive afvist på mit tilbud om en hjælpende hånd og ligeledes bevæge mig væk, hvis det ønskes også selv om jeg ved det bliver grimt, så snart jeg er ude af syne.

At vide hvornår vi skal hjælpe og hvornår vi skal respektere en afvisning. Tror jeg er lige så essentielt, men også en ganske svær balance.


Kærlighed, tillid, tryghed og tro på selvforvaltning kommer vi langt med.

Bethany sagde ...

Jeg ER en af hverdagens helte skulle jeg mene!

Send en kommentar