google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Fem grundregler du bør kende før du kører i bus i København – Uden Relevans

17. mar. 2011

Fem grundregler du bør kende før du kører i bus i København

Aj men altså!

Det er jo et mareridt at trænge op i en stor gul i disse dage! Overalt står folk med deres store tasker, helt oppe i skærmen på chaufføren, med en 500-kroneseddel i hånden og kan ikke forstå hvorfor de får de ondeste blikke af os lokaltresiderende indvånere.

Morfar her hjælper dig gerne med de fem gyldne regler om buskørsel i København/universet

Regel nummer 1. Hav småpenge, klippekort, mobilbillet eller abonnementskort klar når du trænger op i bussen, så slipper vi andre for at vente i evigheder imens du roder i din portemonæ efter gangbar mønt/billet.

2. Tag nu den fucking rygsæk af! du fylder for tre, og det er ikke rart at få din gennemblødte Fjällräv lige i skærmen når du vender dig for at se hvem der NU skubber til dig.

3 GÅ OM BAG I BUSSEN!, ja du skal af lige om lidt, men imens må du altså godt gøre plads så vi andre ikke skal stå med skærmen oppe i forruden imens der er masser af tomme sæder oppe bagi.

4 RYK IND FOR HELVEDE! ja du vil gerne sidde alene og brede dig, men vi andre har også betalt for at køre med, så ryk ind og tag din Fjällräv på skødet tak!

5 Hold Din Kæft! Det er cool nok at du fik så meget svaber i går at du ikke kan gå lige nu, men skal du råbe i mobil hele vejen fra Køge til Helsingør med detaljerne? Læg på og nyd turen.

5a vær Fucking Flink!

14 kommentarer:

amarOrama sagde ...

Står du på i myldretiden, er det også en god idé, hvis du har været i bad inden for de sidste 6 mdr.

Uden Relevans sagde ...

Det er ikke engang løwn!

Husmoder sagde ...

Hahhahaa, hvor har du bare så evigt ret.

ps: Jeg elsker din indledning! hahhahahaha

KirstenK sagde ...

Jeps...det gælder også i resten af landet skulle jeg hilse og sige...også det der med et bad inden for de sidste 6 mdr...
Bedre buskultur om vi må be'

fasterfis sagde ...

uhwhhahahah! Morfar, jeg elsker 5'eren! Så er det sagt! Ok, jeg elsker dem alle, selv om jeg nærmest aldrig kører i bus, men mest elsker jeg 5'eren!

Anonym sagde ...

Tak morfar! Hvis du også bruger en cykel engang imellem...kunne du så ikke også give lidt gode råd til alle de andre egoister på cykelstierne?

Lise :o)

Anonym sagde ...

Bybusser burde fungere som i Århus. Selvbilletering og indgang bagi (no pun intended) FTW.

Ibs sagde ...

Jeg er sådan en noob, som sidste fredag måtte spørge om hjælp med sms-billetter i 2A midt i myldretiden. So sue me!

PS. Tak til den søde, unge mand, som beredvilligt hjalp og gav tip om sms-klippekort.

Carina sagde ...

Så skulle du prøve at flyve transatlantisk med inder som ikke har været i bad i 6 mdr som nabo.....at vågne grunder dunsten kan ikke anbefales...

Kristine Sejr sagde ...

Tror folk er bange for hinanden. Det må være det eneste der er at sige.

spunky sagde ...

sport i 5a'eren ....
uuuuuhhhhw jeg er bare så glad, glad, glad, glad, glad, glad, glad .... for at jeg meget sjældent trænger op i en af de gule! ;-)

Anonym sagde ...

Derfor jeg ALDRIG bruger off.trafik
;O)
Tak fordi du genopfriskede min hukommelse!

Uden Relevans sagde ...

Tak selv :)

Sid sagde ...

Det går godt nok også stærkt i de der busser i København, ikk'? I søndags var det lige før, jeg begyndte at tro, at jeg ikke ville kunne nå ud, førend dørene lukkede igen :(
*Glad for at være hjemme i Jylland* En jyllandsk and xD

Send en kommentar