google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Things that make you go UUUURGGGHGHHH – Uden Relevans

1. mar. 2011

Things that make you go UUUURGGGHGHHH

Her på andet semester af min fine nye uddannelse er vi repræsentanter fra seks forskellige hold der er blevet smidt op i en blender i et nyt hold, det er så meningen at vi skal lave nogle opgaver i løbet af semestret i op til tremandsgrupper, det er jo ikke længere tilladt at gå til gruppeeksamen takket være Helge Sander, om hvem jeg har hørt at han er en imbecil klaphat.

Så jeg er kommet i gruppe med to fra mit eget hold, lidt win der, ooooog dog, for det viser sig at den ene er en slacker der ikke kan stave, hun er lige fyldt 20 og kommet til hovedstaden fra det nordligste jylland, så nu er jeg og den anden i gruppen stuck med en slacker der "lige vil lære lidt mere teori" før vi kan gå i gang med at skrive, der "ikke vil fordele skriveansvaret fordi vi kan jo bare skrive sammen", det gør mig....aldeles harm at blive holdt tilbage på den måde, når jeg bare bobler af gåpåmod, skrivelyst og god energi på at få løst den her opgave ASAP.

Hvad gør en klog?

5 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Oh my, der er ikke noget som når pottemager lysten bobler og nogle bare vil ælte leret luftboble frit, til det helt dør! Jeg håber du får trumfet lidt af din vilje igennem der, så du ikke skal underlægge dig hendes teori for semester-bestandigt!

Helle sagde ...

En klog siger "det er heldigvis ikke dig der bestemmer, så du holder bare kæft og retter ind. Det er essensen af gruppearbejde". Og så stikker du hende lige en flad to go with that. Så kan det måske være hun letter sin Nordjyske røv og kommer igang.

Karina sagde ...

Hvad mener hun med at skrive sammen? At I skal sidde sammen og diskutere, hvad der skal stå i opgaven og hvor? Hun er vist helt ny i uddannelsessystemet. Du må hellere hjælpe hende lidt.

helle sagde ...

En klog lader ikke en 20 årig lægge stilen..

Uden Relevans sagde ...

Jeg skar igennem og valgte et spørgsmål, så må de andre to slås om deres, det er individuel bedømmelse heldigvis.

Send en kommentar