google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Retfærdig harceleren ad libittum – Uden Relevans

1. feb. 2010

Retfærdig harceleren ad libittum

Inden i får det geniale værk jeg kalder for "mine ferienoter" eller en tornado af bæ og bræk i folkemunde, må jeg lige have afløb for min retfærdige harme.

Her inde i Tjøwenhavnsstrup Danmarks næstdyreste kommune at bo i, har vi nogle blå mænd (elendig film for øvrigt) i orange kluns, bønder fra landet der tåger halvfulde rundt i store biler, skubber sne rundt og spreder salt alle andre steder end der hvor det er nødvendigt.

Disse genier havde i morges formået at begrave mit automobil i sne. I kid you not der var sne på tre sider af min trofaste trojka, så der var intet andet valg end at tage "Det offentlige" Ja jeg var sgu heller ikke tryg ved tanken, men afsted det gik og jeg kom kun et kvarter for sent, Mellemlederen Angstfuld Klaphat mumlede et eller andet, jeg aner ikke hvad for jeg hørte Vital Remains på 120 db, jeg svarede ham "og din Mor!" og gik videre.

Anyhow... da jeg så skulle hjem i dag tænkte jeg at jeg lige ville tage i Hørvecenteret for at fouragere, og efter en forbavsende hurtig overstået mission stod jeg igen ved linje 881s stoppested ved centeret.

Ude foran centeret er der de legendariske "Taxaholdepladser" altså holdepladser hvor perkerne kan smide deres mercedesser når de ikke er i hashklub eller til fodbold i Prespa.

Der stod et antikt par - vi taler om en mand på 85 mindst og hans kone komplet med gangstativ model Dronning Klepto, de rystede af kulde og var i åbenbar nød efter transport - endelig dukkede der en 190er op i horisonten, og se så der!! En cirka 58årig Desperate Hausfra kaster sig ud foran Sultan El Hadj og hans taxa! LIGE FORAN NÆBBET på det frysende ældre ægtepar! Chaufføren klamper bremsen og DH kaster sig ind på forsædet komplet med sine Muuuuuuuuuuuuuhposer fra Føjtex, chaufføren har ikke rigtigt noget valg han må køre med den onde bitch, dog kan jeg se at han benytter sin transportable radio for at hidkalde en drosche til de frysende antikke stakler.

WTF is WRONG with you people!

Man stjæler sgu ikk en taxa fra de gamle!

6 kommentarer:

Kia sagde ...

Hallo?!?!?! Når man er 58år og 24år, for den sags skyld, så fryser man sku også.

Survival of the fittest hedder det vist.

Linda sagde ...

KÆFT, det er dårlig stil, mand!! Eneste man kan håbe er, at karma har tilsvarende oplevelse i muleposen til hende, når hun selv bliver gammel.

Ibs sagde ...

Fårking eh!

Erna sagde ...

Vejret er ondt og koldt og verden og dens beboer er ligeså...

Godt man har sin ungdom og sit gode helbrede...

Anonym sagde ...

Enig, det er super dårlig stil af hende hejren der.

Til gengæld er metal i hørebøfferne overgod stil! Cheers!

Uden Relevans sagde ...

Kia: og karma :o)

Linda: Det du sir.

IBs: yep

EL: Nemlig!

KF: Hell yeah!

Tilføj en kommentar