google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Jamen....jamen.... – Uden Relevans

26. feb. 2010

Jamen....jamen....

Skal vi lige tage den alvorlige mine på et sekund her?

En af mine venner er blevet enlig far til to, via en Fjæsbåwupdate bekendtgjorde han opsplittelsen af sit parforhold - af frygt for at komme til at figurere på lamebook eller failbook, du ved de der sider der udstiller folks statusser inde på internettet så andre kan grine af dem, kommenterede jeg det ikke.

Da jeg er af den gamle skole tog jeg det man i gamle dage brugte til at kommunikere med,(nej ikke røgsignaler you bastards!) min telefon! og ringede til Den Røde Baron, for det er ham der er blevet ramt af singleheden, to unger hvoraf den ene er spæd har han i bagagen, netop opsagt fra sit job, på SU i en alder af 35 år, med gæld, ejerlejlighed og en åbenbart bitter pædagogekskæreste.

Der skal vel alligevel noget til for at efterlade en (sin) mand i den situation?

En ting er sikker! Den Røde Baron skal IKKE stå alene i denne svære tid! Sorgen skal druknes, damer skal beflirtes, barer skal tømmes! Sofaer skal dækkes op med sengetøj! Sammen får vi ham ud af denne krise!

Immer Vorwärts!

4 kommentarer:

LS sagde ...

Åh...to the rescue!

Steen AA sagde ...

Det kan være en hård omgang, når venner bliver forladt, men "someone gotta do the dirty job"

Zette sagde ...

Jeg gik død på, at din hjælp til den røde baron lød til at bestå i druk og damer, og det kunne jeg bare på ingen måde opfatte som seriøst, eller noget en mand i den stiuation ville have brug for - men måske er det bare mig, der ikke fatter mænds behov... Derfor opfattede jeg det mest som endnu em Morfarjoke...

Uden Relevans sagde ...

Yep det blev for rodet. sorry.

Tilføj en kommentar