google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Tyv tror hver mand stjæler – Uden Relevans

10. feb. 2010

Tyv tror hver mand stjæler

Jeg havde den!

Tre ideer tåger rundt i mit hovede, normalt er der kun plads til to ting derinde, min adresse og hvad jeg sårn cirka hedder, så det er lidt usædvanligt.

Så det må blive en af de sædvanlige gennemrodede ting = indlæg hverken fugl eller fisk, sådan en mærkelig kreation i grænselandet mellem whacked og mærkeligt.

Eller også skulle jeg bare vælge en af tingene og skrive om den.... jup!

Hang on little puppy cuz here we go!

Indtil jeg lige får skrabet lidt kontanter sammen til den Burberry holdall jeg står og mangler (jamen det GØR jeg!) i tøser kan relate, det er jeg sikker på, må jeg nøjes med en fedtet rygsæk - eller det er faktisk en ret dyr rygsæk sårn en reklameting fra en investeringsbank (dont ask).

Da jeg ikke længere er en skoledreng, vælger jeg at gå med min rygsæk på ryggen begge stropper på og så derudad - ikke noget "lad teenager look" til mig tak.

Desværre er lynlåsene nogle sons of bitches som Sidney Lee så poetiskt ville have udtrykt det, de er ret svære at lukke, så jeg lader rygsækken stå åben.

Så utroligt tit kommer for mig ukendte folk hen til mig og siger, "hey din rygsæk står åben". Jamen det er da cool nok at i fortæller mig det, men hvorfor er det lige i får den tanke at nogen kan stjæle noget fra den?

Er det fordi i selv lige har stået og overvejet det? Eller er i bare enormt flinke?

I want the truth!

8 kommentarer:

Erna sagde ...

Det er fordi vi er søde, altså!
Har du ingen tiltro til dine medmennesker?

Leoparddrengen sagde ...

Jeg ville komme til at sige det - uden tanker om tyveri, eller for at være flink for den sags skyld.

Men ren refleks fordi jeg hele tiden skal sige det til min ældste, når han skal i skole. Og det er ikke fordi jeg er bange for nogen vil stjæle hans bøger, men jeg er sikker på han vil skælde mig ud den dag hans bøger bliver våde på grund af regnvand.

Kath sagde ...

Fordi vi er flinke!
Det er også derfor,at vi siger det til folk, når deres taske er ved at falde af bagagebæreren. -Og det betyder så, at lade teenagere sender mig tomme øje og tydeligt signalerer "Nå og? Mit højeste ønske (næst efter at komme med i X-factor) er nemlig at skvatte her på cykelstien med min taske i baghjulet"

Marie sagde ...

Eller fordi man selv har fået stjålet noget i sin egen taske engang hvor der ikke var nogle flinke mennesker der gad fortælle at ens taske stod åben...thank you very much.

Linda sagde ...

Jeg siger det ALTID til folk, fordi jeg selv har prøvet 4.000 gange, at lynlåsen dør mellem skolen og mit hjem. Og det bare bliver møgfuckingpissehamrendelorterøvtræls at skulle købe den samme bog for 5. gang.

(Ps. Hvis nogen skulle snuble over mit pæne sprog, så sig endelig til...)

Kia sagde ...

Jeg er total meget ligeglad med dit indlæg om lynlåse, men er total meget glad for at være på din linkliste --->

Sejhed! Jeg har ikke så mange (30-40-årige) mandlige læsere..

Anonym sagde ...

Der er også altid nogle fladpander der kommenterer det når min rygsæk står åben. Jeg kvitterer naturligvis resolut med en lussing.

Laura sagde ...

Køb nu bare den Holdall og slip de andre bekymringer.

Du/vi lever kun een gang. Fyr den af!!

Tilføj en kommentar