google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Rod med forvirring på – Uden Relevans

17. nov. 2009

Rod med forvirring på

Min sindstilstand vakler imellem afsindigt rasende, virkeligt ked af det, og melankolsk håbløshed, en, synes det, evig rutschøbane (jaja jeg staver som jeg vil!) af følelser.

Jeg ville så gerne have skrevet om de Pradahandsker jeg købte, de to superbløde Paul Smith tørklæder, om fristende krokodillesko (jeg mener hvor mange HAR sådan nogle maine!===???) om babeniveauet i Milano - believe me jeg havde en hel A4 i hovedet på det topic alene!

Men men men .... jeg var til MedarbejderUdviklingsSamtale i dag, hvor jeg blev tvunget til at skrive under på at jeg har forstået at det er fyringsgrund at benytte internettet privat i arbejdstiden.

Vi lader den lige stå et øjeblik. det er fyringsgrund at benytte internettet privat i arbejdstiden, jamen jamen... hvad så med ... med alting?? Jeg kan ikke engang logge på og læse private mails i arbejdstiden så ryger jeg ud!!!

Det burde være en menneskeret at få lov at kontrollere privat mail i arbejdstiden i min bog.

Hvad mener du? Skal jeg tørre øjnene eller hvad?

12 kommentarer:

Stuen til venstre sagde ...

... Det er sgu da opsigelsesgrund at nedlægge sådan et forbud!

Men upload lige billeder af pradahandsker mv.!

Regitze sagde ...

du og sjakbajsen opsætter vel de mål, du skal nå?
så med mindre det står klart, at du ikke kan få dem hjem, fordi du har svært ved at prioritere og disponere og hvad det ellers hedder, har jeg lidt svært ved at se problemet.
som arbejdstager.

som arbejdsgiver ville min finger pege ud af røret. jeg ville bede mine ansatte rejse sig fra deres bord og komme væk fra skærmen ind imellem. at bruge nettet privat betragter hverken din krop eller din hjerne som en opladende, opbyggelig pause.
er min påstand.

Mona sagde ...

Wuuuut???


Hvis du laver dit arbejde og leverer til tiden...og bla bla bla....så er der vel ingen grund til at du ikke må lave private internet-ting undervejs?

Må rygerne så heller ikke holde rygepause?

Marie sagde ...

Enig med dét de andre siger...

- men upload lige billeder af de italienske babes!

Lene sagde ...

Jeg synes du skal skrive ind til Det Gode Råd. Så får du hele 5 bud på det der dilemma... Og gode bud. Du kan selvfølgelig ikke læse dem i arbejdstiden, men jeg skal gerne forwarde dem til din arbejdsadresse, hvis det er. Muhahahahaaaa.

Steen AA sagde ...

Tør bare øjnene, men vær bevidst om, at Bossen mener business. Du skal skrive under, så fagforeningen ikke kan komme efter ham, når han losser dig ud, hvilket noget kunne tyde på, ville være en fornøjelse for ham/hende. Sorry, men jeg kan ikke tolke det anderledes :o(

Uden Relevans sagde ...

Tjaeh..

Malou Klidmoster sagde ...

Fuck, hvor latterligt!

Rygerne får jo, som Mona siger, gratis rygepauser.

Nazifirma!

Steen AA sagde ...

Løsning: Netbook og privat trådløs i skuffen!

Lisbeth V. Lorenzen sagde ...

Det er vel ikke ligefrem noget der burde komme bag på dig? Med tanke på det du ellers har skrevet, så havde selv jeg set det komme . . .

Sååee, snup en tudekiks!!

Uden Relevans sagde ...

Vi har prøvet at appellere til Bossens menneskelige side, forvent snarlig update (inden to måneder).

Anonym sagde ...

Tak for de interessante oplysninger

Tilføj en kommentar