google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Lige en enkelt samt navnet på Foreningen – Uden Relevans

1. nov. 2009

Lige en enkelt samt navnet på Foreningen

Det er først nu at jeg er i stand til at sanse mere end en ting ad gangen.

Fredag skulle VUK, VUH (Vandrer Uden Hjerne) og undertegnede lige ud og have en enkelt julebajers, vi ankom cirka et kvarter før de (troede vi) storbarmede nissepiger ville ankomme og skænke juleøl i tusindvis, så vi kunne lige nå en præparationsbajer inden vi gik ombord i julebryggen.

Måske var det et advarselssignal jeg overså da VUK bestilte tre elefantøl til lige at varme op på, måske var det heller ikke taktiskt klogt at udfordre de lokale i billard, specielt i det vi spillede om bajersk øl.

VUH har ikke så mange hjerneceller, men dem han har er blevet trænet til en ting, udregne vinkler på et billardbord, han glemmer måske sin egen fødselsdag, men fortælle dig hvor en nakkeball skal have den bagfra DET kan han.

Så alt i alt en aften hvor der blev brugt måske, 100 kroner på bajere på den lokale bodega, udmøntede sig i små 12-15 julebryg i systemet, hvilket ikke lige er noget min krop er vant til, så det er først nu jeg ligesom fatter noget igen.

Hen ad de små timer hvor de lokale var blevet blanket af nærmede tre kvinder sig billardbordet, tre generationer af hunner, Mormor, Mitzi og Bitten hed de, hverken VUK eller jeg skulle have noget at gøre med de lokale bodegahunner, men VUH er ikke fra lokalområdet så kan kunne godt lægge an til landing, naturligt nok var det Bitten der blev offeret, idet Mormor....var mormor til den ene hun, og den anden Mitzi var 46 og temmelig slidt, dette forhindrede dog ikke at hun klædte sig som en teenager og tilmed havde et stort, flot flammende amagergevir hen over sin lænd.

Vi jokede med VUH om at det her var perfekt for nu fik han mødt både sin kommende kone, svigermor OG svigermormor i et hug!

"Jamen Mårfaarrr!! Hold nu op med dine fisse/drukanekdoter! vi vil ha navnet på din forening!" skriger du hæst af skærmen.

Okay okay boys, den hed "Start Volden". originalt ikke? Ræsonnementet var at hvis alle stopper volden så ville "Stop Volden" blive overflødig og så ville vi ikke kunne sidde og grine af "Ronnie fra Stop Volden".

Tal om et antiklimaks hva?

9 kommentarer:

selected-scenes sagde ...

Tænker mere over VUK....? Vandrer uden klaphat??

Uden Relevans sagde ...

Vandrer Uden Klokke (Du må læse lidt op så du kan forkortelserne på mine venner)

selected-scenes sagde ...

Aj, mand - det kan jeg sgu da ikke - hver gang jeg er forbi, har du jo skrevet noget nyt, som man må forholde sig til. Men tænkte det nok - altså at forklaringen var et sted.

splejsen sagde ...

Aij jeg grinte hele vejen gennem teksten - lige indtil hende den gamle 46 årige..

Hilsen en gammel 46 årig!

Uden Relevans sagde ...

Jeg skrev blot at hun var temmelig slidt, det er jo langtfra alle på 46 der ligner en på 60 :)

splejsen sagde ...

Nå nej fnis ;-)
Tark ;-)

Hilsen den 46-årige der klart ligner en på 30 :-p

Anonym sagde ...

Moffe fra tæskeholdet? Du støtter Ikke-Vold med vold for ellers har de ingen heltestatus?

To sider af samme sag, som er symptomatisk for berettigelseskriminelle (og de rækker langt ind i de højere samfundslag). The good, the bad and the ugly duckly...

Hvorfor overrasker det mig ikke?

Anonym sagde ...

Sig mig, er du hyret af en Straf- og Frygtbaseret Ledelse? Hvis du er, er det så derfor du ikke er blevet anholdt for krænkelse af privatlivets fred?

Du er jo så medlem af voldspsykopaternes Forening, som er så syge i hovedet, at de har behov for en prügelknabe (den består dog også af udøvende kællinger, der ikke kan hævde sig uden royale riddere).

Anonym sagde ...

Lille lille bitte Lars Robert i den store store onde verden.

Send en kommentar