google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Hvad der er galt med samfundet i dag – Uden Relevans

23. nov. 2009

Hvad der er galt med samfundet i dag

Ja hvor skal jeg næsten starte? Lars Løkke? Bondam ? 33 elever i gymnasieklasserne?

Jeg ved det ikke, jeg ved ikke hvad der er årsag og hvad der er symptom, jeg er for en gangs skyld i vildrede, langt fra stum - dog en anelse konfus.

Et eller andet sted handler det om ansvar, som når forsvarsmedisteren tier i sagen om vore forsvarsløse soldater der bliver ofret i Afghanistan og Irak for at please USA, han fralægger sig ansvaret tier bare stille så går det nok væk af sig selv.

Nu er problemet så bare at denne epidemi spreder sig som bylder på en pestbefængt rotte, overalt i samfundet er denne læggen ansvaret fra sig blevet en norm, ja nærmest et ideal for de yngre generationer.

Så tak! Tak for ingenting forsvarsmedister.

Beviset? Det kommer her. Snappet i et større dansk supermarked. Et skilt påsat en palle med varer. Teksten lyder "Har kigget pa det ved ikke hvor det skal være henne?".

Jamen hvis du ikke ved det? Hvorfor spørger du så ikke nogen der måske ved det? Synes du SELV at det er løst ved at du sætter en fedtet seddel på pallen? Flyver tingene så på magisk vis på rette hylde af sig selv? HVAD ER DET DER GØR AT DU IKKE TAGER ANSVAR???Svaret er naturligvis den siddende regering og dens laissez faire politik.

2 kommentarer:

selected-scenes sagde ...

Du har så evig ret - de der soldater skal hjæm. nu. blev.der.sagt. MEN jeg blev dog lidt glad over, at Hr. Gade dog i dag/går-agtigt sagde til ex-statsoverhovedet, at han IKKE får flere soldater af os. Så skal resten bare hjem, før de bliver slået ihjel. Det er lige som med DF - man skulle fand'me tro, at det bare er noget vi leger!

Uden Relevans sagde ...

yep!

Send en kommentar