google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Talibaner i pyjamas – Uden Relevans

16. sep. 2009

Talibaner i pyjamas

Ja der er vel ingen grund til at skrive dette internetweblogindlæg, det bliver garanteret ganske forudsigeligt og røvssygt.

Morfar der bitcher lidt over statsmedister lars Uløkke Rasmussen, hylder pressefriheden og til sidst en kynisk bemærkning omkring Politikens oplag i dag.

Krøllen på lars Uløkkes hale er at der i bogen skrives om at Danmark har opereret i Afghanistan (udtales ARFgaaaaaaaahnistan) imod den siddende regerings vilje, har begået drab på Talibanere/frihedskæmpere alt efter hvem man spørger og imod FNs mandat warmonget.

Jeg tror godt at Taliban efter at have bekæmpet russiske soldater og nu amerikanske/danske osv siden 1984 efterhånden godt ved hvordan de opererer, (WHAT?? HAR DE KAMOUFLAGETØJ PÅ!!!??) surprise!!!

Efter at CIA uddannede dem i starten af firserne behøver de NÆPPE nogen introduktion til hvordan de fede amerikanske flokdyr kører rundt og skyder på alt der rører sig.

Skulle det endelig ske at bogen bliver oversat til arabisk, så er det nok ikke første gang at taliban læser med, jeg kan også anbefale Chris Ryan og andre soldater der har skrevet deres memoirer, eller de kan FRIGGIN SE DET PÅ DISCOVERY hvor der stolt fremvises "Special Forces" der træner.

Ajmen....glem nu den skide bog, taliban er effing ligeglade.

KAN DU FAT DET PERLE/LØKKE!

7 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Hov... glemte du ikke at hylde pressefriheden, og at komme med en kynisk bemærkning om Politikens oplag?

spunky sagde ...

Det har da et eller andet sted altid være en offentlig hemmelighed, at de danske elitekorps blev sendt på opgaver i verdens brændpunkter....
lige som alle andre lande gør det og selvfølgelig bliver det da ikke publiceret i pressen (før nu), hvorfor skulle det dog også det?

(man skal da være mere end almindelig naiv, hvis man går og tror at "de" kun træner kamphandlinger og eventuelle kritiske situatione, ved øvelser alene).


Det er professionelle soldater og de skal selfølgelig bruges....
ellers er det da lidt nyttesløst at have dem...

Uffe R. B. Andersen sagde ...

24. december 1979, faktisk! Derudover er vi helt enige - der er næppe noget nyt under solen i den hersens bog.

Anonym sagde ...

Han hedder Thomas, men bliver kaldt Morfar af kollegaen Rene. Relevant, ikke?

Anonym sagde ...

se mig jeg er anonym, så jeg tør skrive en masse bavl, men jeg tør ikke stå ved hvem jeg er... for jeg er en tøz....

Line sagde ...

Jeg tror han hedder John.

spunky sagde ...

jeg troede han hed Arkibald ..

Send en kommentar