google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Grimme mennesker – Uden Relevans

21. sep. 2009

Grimme mennesker

Du HAR set dem, også selv om du måske ikke ved at du har set dem eller også har du fået et glimt af dem.

Jeg taler naturligvis om de der tatoveringsshows LA Ink og Miami Ink. Ideen er den samme man har et par flotte og karismatiske hovedpersoner (mænner i LA og damer i Miami) Der fiser rundt og tatoverer smukke mennesker.

Spændende ikk? Eller det der.

Er der slet ikke nogen grimme mennesker der skal tatoveres? Alle dem der kommer ind for at blive tatoveret er langt fra grimme, og de har alle sammen lige mistet deres bæver, kat eller tante og vil have et minde om dem på deres krop.

Vore helte lytter tillidsfuldt og maler så på folk imens disse folk ligger på briksen og viser deres kroppe frem. Jeg venter spændt på at der en dag kommer en overvægtig grimrian der skal males.

Måske er det mig der kun har set to halve afsnit og løber med en kvart vind.

Herunder har vi stjernen fra Miami Ink Kat von D, (det er hende til venstre) Hendes mand står til højre, og netop Kat von D må da kunne relatere til dem der ikke har været så heldige med deres udseende.Til sidst et nummer med det bedste der er kommet fra Sønderborg siden Mia Mia og L Ron Harald.

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Hendes mand kunne sgu også godt kandidere til prisen som tæt på årets grimling. Og ærligt og redeligt: jeg har ikke set showet. Men nu vil jeg.

Gaffel sagde ...

Måske går nogen af dem i burka? Så kan det jo ligesom ikke svare sig...

Malou Klidmoster sagde ...

Hmm, måske er det fordi grimme mennesker ikke er godt tv?

Uden Relevans sagde ...

ZTT: God fonrøjelse

Gffl: Det ville jeg gerne se!

Kmoster: Bingo! Medmindre det er "Singleliv" sefølli så er det god tv.

Send en kommentar