google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfars blog nu med et bedle af Morfar – Uden Relevans

23. sep. 2009

Morfars blog nu med et bedle af Morfar

Wahey! tænker du, kunne jeg være mere ligeglad! Jeg er sgu da ikke en skid nysgerrig efter at se ham der Morfar!

Couldnt care less, hvasnakkerduom, talk to the hand-agtig klikker du nu alligevel nysgerrigt nærmere. Eller det ville jeg have gjort.

Ser du jeg fik sårn en chatbeskeds inde på det der Fjæsbåg fra en ekskone, og i den forbindelse ud over at det lige satte mig tilbage til en tid, hvor tingene vaklede imellem lort og lort med lort på fik vi faktisk "talt" lidt ud omkring de ting der for nogle år siden ikke kunne siges.

Under samtalen fik jeg også lovet at scanne nogle bedler ind der blev taget dengang, og i DEN forbindelse faldt jeg over dette bedle fra Roskilde Festival 1972 hvor jeg sidder og læser op af Mein Kampf, bemærk den elegante grønne arbejdsjakke fra FE Engel, (den originale BZerjakke) Latinokorset om halsen og de stramme velsiddende Anthrax shorts indkøbt under den første Clash of the Titans tur, samt den sjældne GRÅ LA Kings kasket fra dengang Wayne Gretzky huserede på holdet.

Det var en anden tid dengang som Lars Uløkke desperat kvækker.

Enjoy!10 kommentarer:

Zette sagde ...

Jamen, du var da bare for yummi

Malou Klidmoster sagde ...

Hey, gode lårbasser der ;-)

Uden Relevans sagde ...

Hehe I er skøre!

Jeg er da stadig for lækker ;o)

spunky sagde ...

"Mein Kampf" er det en bog om grafisk design og kommunikation???

Anonym sagde ...

Hmm....

Uden Relevans sagde ...

:o)

Marie sagde ...

Hænderne ladies...hænderne!!

Uden Relevans sagde ...

Marie: Vil du gerne se mine luffer?

Marie sagde ...

Har du da flere hånd-billeder?

Var også bare fordi at alle damerne sagde noget med yum og lårbasser og så ville jeg lige gøre opmærksom på, at jeg synes godt om hænderne. Og det var jo ikke sikkert at de andre damer lige havde lagt mærke til dem. Og sådan noget skal der sættes pris på, for det er ikke alle mænd der har pæne mande-hænder...eller...jamen det ER det ikke. Langt fra faktisk. Det var bare dét jeg mente. Hej.

Uden Relevans sagde ...

Hehe Tak tror jeg nok.

Send en kommentar