google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Ode til Nørrebrovej – Uden Relevans

7. dec. 2008

Ode til Nørrebrovej

Igår var jeg et smut inde på Nørrebro i forbindelse med noget vennebesøg, og hvor er Nørrebrogade, eller Nørrebrovej som den jo hedder i den lokale dialekt, dog en fed gade!

Her er alt hvad man kan ønske sig af små skumle forretninger, frisører, kebabpushere og leben. Det er alt for lang tid siden at jeg sidst har taget turen fra Nørreport til Nørrebro station til fods, og et hurtigt kig på antallet af bonner i lommen viser hvorfor!

For en vinylgalning som undertegnede er det et paradis med alle de genbrugsbutikker der ligger på Nørrebro, og jeg var da også heldig (troede jeg) at finde Shubiduas første single "Stærk Tobak" den er penge værd, hvis den er i ordentlig stand og coveret var ok, da jeg så skulle kontrollere pladen var det en anden plade! :o) DENIED!

Jeg fik tjekket en masse fede butikker ud, købt en potentiel julegave og fik studset frisuren til julefrokosten på fredag for en flad hundredekroneseddel, og det er nøjagtigt ligesågodt som når min normale frisøse svinger saksen hos hende koster det bare 225 kroner.

Højdepunktet på turen er altid biksen hotkotyr der har ALT hvad man nogensinde kan drømme om, hvis man lidt til retro, design og fetisch.
http://farm4.static.flickr.com/3047/2770316067_ab84b773fd.jpg?v=

12 kommentarer:

Turbanindehaveren sagde ...

Lyder hyggeligt. Og hvem i alverden er ikke til retro og design? Gamle Verner panton lamper kan man jo altid drømme om. Ser ud som om de har en Pantella med rød lampeskærm. Ku' man da godt lige finde et hjørne til...

spunky sagde ...

hvad i al verden er dog det for en gang energifråds......... billedet jo nærmest skriger CO2....

nå godt så ...... fedt med lidt retro og ja Nørrebrovej er sej vej, altid god for en oplevelse eller ti!

jeg må også snart på en spadsertur ud af nørrebrovej!

Uden Relevans sagde ...

TI: Ja de har stort set alt, bare det er kitsch, design eller bare fedt.

Sædvifter: Wolla jeg sværger du skal! OG husk min ven. Konya Kebab er bedste kebabbiks på hele Nørrebrovej.

Unknown sagde ...

Nu stååååpper du!

Hvem faen kalder den nørrebrovej?

Har jeg skudde aldrig hørt nowen kalde den. . huhej

Anonym sagde ...

Blot et beskedent input fra en læser, som lejlighedsvis følger med i dine tanker.

Et stykke hen ad vejen deler jeg din begejstring for Nørrebrogade (med tilhørende sidegader), men har du tænkt over, hvordan din nye frisør kan overleve, når han/hun kun får 100 kr. for samme ydelse, som din tidligere frisør får 225 kroner for? Prisen på mælk og rugbrød er den samme, uanset om du har betalt moms/skat/afgifter eller ej!

Du skal nok også gøre op med dig selv, om du fortsat vil støtte, at nye frisør nyder godt af de "gratis" goder, som fællesskabet tilbyder - dvs. som du? og jeg er med til at financiere - uden selv at bidrage til fællesskabet!?! Hvis du er i tvivl, så tænk på følgende: Plejehjemsbeboer som må blive i sengen, manglende psykiatriske sengepladser, nedslidte skoler, lukkedage, nedslidte kloarker ...

I følge de kontrollerende myndigheder er der en sammenhæng mellem meget lave priser og snyd.

Her får du kvit og frit et forslag til, hvor dine sparede penge kan gøre gavn:

http://www.gjaestebud.dk/

Uden Relevans sagde ...

PDrsn: De lokale med anden etnisk baggrund end dansk.

MM: Jeg kigger en gang :)

TSJ sagde ...

MM: Jeg tror nu mere på der er en sammenhæng mellem meget høje priser og snyd! Min gamle frisør tog 500 for en klipning, og det er sgu da at bolle folk i røven!!!

Og Moffe, selvom billedet måske skriger CO2, så er det altså den herligste butik! Har været derinde netop i dag og købe gamle rammer, man kan jo få timer til at gå i den butik!! :-D

Uden Relevans sagde ...

TSJ: Netop! og ja de har så mange fede ting ud over lamper, og ejeren er altid god for en historie eller to.

Anonym sagde ...

Jeg har boet på Nørrebro over to år og jeg har aldrig været i denne lampe - butik. Skam ;-)

Uden Relevans sagde ...

Den ligger mellem Peter Fabers gade og Rundelen modsat kirkegården :)

Anonym sagde ...

Tak. men jeg ved hvad den ligger :)... 5 min fra der hvor jeg bor.

Uden Relevans sagde ...

Afsted :)

Tilføj en kommentar