google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Dummere end snot – Uden Relevans

2. dec. 2008

Dummere end snot

Da jeg sidst var til tandlæge havde Danmark lige vundet Europamesterskaberne i fodbold, Nirvana havde spillet en middelmådig koncert på Roskilde Festival og vi havde igen igen sagt NEJ TAK til Den Europæiske Monetære Union og Maastrichttraktaten.

Årsagen til at der er gået lidt tid siden jeg sidst var afsted er at jeg hader at gå til tandlæge, jeg hader lydene, følelsen af boret der er ved at flå mit kranie i stykker, lugtene og den totale mangel på forståelse fra tandlægen.

Så det var med bævende hjerte og nerverne på højkant at jeg trængte op i receptionen hos min nye og forbedrede tandlæge.

Hun var temmelig køn, meget smilende og enormt rar. Jeg fik endda lov til at aflytte min musikafspiller under behandlingen.

Da jeg lå der i stolen med Iron Maidens super album Brave New World i ørerne og idet hun placerede sine store bløde "større-end-D-skåls"-bryster henholdsvis på min pande og min kind, ved at læne sig ind over mig følte jeg mig nærmest veltilpas.

Hun trak min visdomstand ud, så nu er jeg officielt 25% mindre vis end før.

Jeg har en ny tid om en uges tid, og det er vel lige før jeg kan glæde mig til et genføl med Babs og Nutte :o).

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hehe.. så kan man da tale om et positivt livssyn! :)

Uden Relevans sagde ...

Nemlig!

Steen AA sagde ...

Jeg vil have din tandlaege! Min noget bidske ringede i gaar klokken 19:40 og spurgte, om det ikke snart var tid til et besoeg. Han var svaer at sige nej til - maaske stod han og manglede penge til julegaver?

Suzy Q sagde ...

jeg har verdens bedste tandlæge! Tine hos www.taender.dk :)

Anonym sagde ...

Min mand har ikke det mindste imod at få målt sit blodtryk regelmæssigt. Det kan nemlig for det meste klares i forkontoret hos den "søde" sygeplejerske. Men i modsætning til når han måler herhjemme, er trykket på klinikken klart forhøjet. Hun gør nemlig næsten som tandlægen. Her er det bare i Lupomandens fremlagte (og nogenlunde afslappede) hånd på bordet, brystet bliver lagt... Stakkels ham. Det blodtryk bliver jo aldrig normalt. Og pulsen. wuuuu...

Kigger du over i garagen den 7. december? Og siger navnet Vivienne Westwood dig noget?

Uden Relevans sagde ...

Steen AA hehehe

Sussi: hend eprøver jeg om 15 år :)

Lupo: Kender godt VW.... hvad sker der den 7.??

Anonym sagde ...

Nåeh, det var vist noget med at hendes mand var manager for noget band-af-en-slags? ;)
lol@VW

Uden Relevans sagde ...

Noget bandværk jow.

New York Dolls, Sex Pistols og Bow Wow Wow :o)

Anonym sagde ...

Hehe, det var specialisten, som fjernede 3 af mine visdomstænder, der kurerede min skræk for tandlæger.
Det var an ordentlig omgang af ca. 1 time pr. tand, men han var så professionel at jeg ikke mærkede meget til processen.

Bryster havde han dog ikke meget af ;)

Uden Relevans sagde ...

:o)

Tilføj en kommentar