(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Morfar om at nisse på andre – Uden Relevans

8. dec. 2008

Morfar om at nisse på andre

I vort primitive lille hulgraverfirma har vi en del traditioner og vi hygger os gør vi! Ja det mener jeg altså! Slet ingen ironi her!

Der er en del sjove traditioner i firmaet åbenbart og selv om vi er en flok barske mænd med hår på skuldrene og ølpletter på netundertrøjerne er der en tradition med at man skal være "nisse" for en anden, hvis den der er offeret eller den glade modtager af ens nisserier gætter ens identitet får vedkommende en beskeden gave, hvis man ikke bliver gættet får man selv en beskeden gave.

Sidste år fik jeg den 23. december en æske af de der klamme toffifee af min nisse, nødtørftigt pakket ind i desperation og krøllet papir, og resten af julen hørte jeg intet til nissen. I år har jeg allerede fået rittersportchokolade og min rendegraver ligner et juletræ med al den pynt der er sat op.

I år er jeg så nisse for Ny-Direktør.... oh oh så her er der en mulighed for at brownnose sig frem i verden, og jeg har allerede slået til med en æske klam toffifee....håber sgu ikke at han kigger på datoen! :o)

Din nisseven in spe Morfar

7 kommentarer:

Brownie sagde ...

Du'så nasty Mouf.. :D

Uden Relevans sagde ...

Nah jeg lader mig bare ikke stoppe :)

Turbanindehaveren sagde ...

Stavefejl i overskriften? :)

Uden Relevans sagde ...

Nej det var med vilje :o)

Så raffineret er jeg nemlig.

Karolina sagde ...

Du er ingen nisse...du er en mand...Giv ham din nye Shubidua!
:-)

Hunløven sagde ...

Jeg håber sgu bare han kan lide toffifee - altså for dig

Uden Relevans sagde ...

Hehehe i er skøre...

Selvfølgelig kan han da lide toffifee :)

Send en kommentar