google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Til fest med en Rumfrø – Uden Relevans

23. nov. 2008

Til fest med en Rumfrø

Da jeg er temmelig nysgerrig og slet ikke bange for noget som helst havde jeg sagt jadak til at komme til Rumfrøs bogreception igår i anledning af hendes anden internetweblogroman "Skydykker uden faldskærm".

Det var godt nok lidt grænseoverskridende at trænge op i et lokale hvor jeg ikke kendte en sjæl før jeg kom, hvor alle sad og hyggede sig til Farfars klarinet og Ukendt Vens guitarakkompagment, hvor der var ild i den virtuelle pejs, alligevel gik jeg ind og kastede mig ned på en ledig stol.

Efter lidt tid kom Rumfrø over for at pakke nogle nelliker i sin taske, og må jeg her tilføje at Rumfrø er hvad man med et fagudtryk kalder "meget pæn", jeg fik præsenteret mig og blev belønnet med et kæmpesmil og en sneøl.

Lidt efter lidt faldt jeg i snak med nogle af de tilstedeværende, og hver gang kom vi til spørgsmålet, "Jamen hvor kender DU hende fra?". Til sidst måtte jeg bøje sandheden lidt og sige at vi har arbejdet sammen, jeg GAD bare ikke fortælle om internetweblogging, hvorfor? Hvordan? Hvor? osv osv :o)

Alt i alt en fantastisk aften, gå ud og køb bogen!

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for de pæne ord! :-) Modigt at du kom. Nå, så vi har arbejdet sammen. Det er jo det, vi har.

Uden Relevans sagde ...

Selv tak.

Ja det var tider! eller... :o)

Anonym sagde ...

Sikke dog folk springer ud af bloggene og viser sig som virkelige mennesker.. Skønt og modigt. Jeg vil gemme mig bag anonymiteten lidt endnu.. :)

Uden Relevans sagde ...

Jeg holdt meget lav profil, så lav man nu kan når man er så smuk som jeg.

Suzy Q sagde ...

Hørt :)

Uden Relevans sagde ...

Tak Sussi!

Unknown sagde ...

Lavprofils GrænseOverskrider . .

velkommen komplexe sammensætning!

:D

Tilføj en kommentar