google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-0755926872671636, DIRECT, f08c47fec0942fa0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-0755926872671636", enable_page_level_ads: true }); Børnebyerne – Uden Relevans

18. nov. 2008

Børnebyerne

Et minut kan blive til et liv for et barn
Den 17. november 2008 lancerer SOS-Børnebyerne en landsdækkende kampagne, der skal hjælpe forældreløse børn som Mouna.

SOS-Børnebyerne er en af verdens største private humanitære hjælpeorganisationer med fokus på at hjælpe forladte og forældreløse børn.
Sammen med SOS-Børnebyerne kan du være med til at give forældreløse børn et trygt hjem og et håb om en fremtid. SOS-Børnebyerne har siden 1949 hjulpet forladte og forældreløsebørn som Mouna – der blev overladt til sig selv, da hun var helt lille.
En SOS-børneby er ikke et børnehjem, men en helt lille by, der består af ca. 15 familiehuse. Hvert familiehus består af en familie på 6 til 12 søskende og en SOS-mor, der sammen med SOS-Børnebyerne sørger for, at Mouna og andre forældreløse børn får en familie, omsorg og kærlighed.
Børnene oplever fællesskab gennem de trygge familierammer og får også en fremtid igennem SOS-Børnebyernes børnehaver, skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

SOS-Børnebyerne lægger stor vægt på en langsigtet fremtid for Mouna og hendes SOS-søskende - du vil derfor som SOS-fadder ikke kun være med til at give børn som Mouna de trygge rammer, som de fortjener. Sammen med SOS-Børnebyerne vil du som fadder være med til at bygge skoler og lægeklinikker, der vil være til gavn for hele lokalområdet. Hjælp SOS-Børnebyerne med at give et fadderbarn som Mouna håbet og fremtiden tilbage.
Bliv SOS-fadder! Du vælger selv som SOS-fadder, hvor i verdenen dit bidrag til fremtiden skal nå hen, og om du vil have direkte kontakt med barnet eller hjælpen skal være på afstand. Du binder dig ikke til et fadderskab, længere end du selv har lyst til. Som fadder kan du være sikker på, at din hjælp altid når frem; 90 % af dit bidrag går direkte til børnebyen. Bliv SOS-fadder! Et minut af dit liv og din tid kan blive til et helt nyt liv for børn som Mouna.

Læs mere om Mouna og bliv fadder

Læs mere om Mouna og bliv fadder

0 kommentarer:

Tilføj en kommentar